TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

El/Mekanikingenjör till EuroMaint Rail i Nässjö

Erfaren el/mekanikingenjör till EuroMaint Rails projekt i Nässjö!

Lockas du av en roll där du får jobb med att definiera åtgärder och garantera driften på fordonen? Trivs du i en teknisk roll där du planerar garantiåtaganden? Då kan detta vara en spännande utmaning för dig! EuroMaint Rail söker en el/mekanikingenjör som skall jobba i ett projekt med garantier och underhåll i Nässjö. Sök redan idag, vi går igenom ansökningarna löpande!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en tjänst med goda utvecklingsmöjligheter. Vill du arbeta i en framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen så har du hittat rätt.

Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom tekniska utredningar och riskanalyser. Du blir en del av en platt organisation med snabba beslutsvägar där du får möjlighet att vara med och påverka samt bidra till ett positivt klimatavtryck.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Ny Teknik
Ny Teknik

Dina arbetsuppgifter

Du medverkar till att garantiteamet uppfyller de avtalsenliga målen och projektets interna mål samt att du ska vara delaktig i att identifiera och definiera åtgärder och mål för att garantera driften, underhållet och tillgängligheten på fordonen. Du blir den som planerar och övervaka så att avhjälpande och förebyggande åtgärder får avsedd effekt samt att resurser nyttjas på bästa sätt för att upprätthålla garantiåtagandet.

Övriga arbetsuppgifter som förekommer är: 

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Efter introduktionen är arbetet natt- eller dagtid. Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning och drogtest innan en eventuell anställning kan påbörjas.

Våra förväntningar

Alla lediga jobb