TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Garantitekniker / El till Euromaint Rail

Eltekniker inom spårvagnsunderhåll med erfarenhet av eldragning och reparationer sökes till Euromaint, Bromma och Lidingö

Euromaint Rail söker en Garantitekniker/ Warranty Technician inom el till siten i Bromma och Lidingö. Som eltekniker / garantitekniker utför du elektrisk modifikation inom ramen för garantiunderhåll av rälsgående fordon. Lockas du av en roll där du kan använda dina kunskaper inom eldragning och kontaktering samt reparationer och förebyggande underhåll på spårvagnar? Skulle du trivas i en teknisk roll där du självständigt och tillsammans med andra utreder och föreslår lösningar på tekniska problem med fokus på fordonsunderhåll?

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en tjänst med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom tekniska utredningar och riskanalyser. Du blir en del av en platt organisation med snabba beslutsvägar där du får möjlighet att vara med och påverka samt bidra till ett positivt klimatavtryck.

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att tillsammans med ytterligare några kollegor ingå i ett projekt inom garantiunderhåll och elektrisk modifiering. Tjänsterna kommer att vara placerad i Ulvsunda depån i Bromma och Aga depån på Lidingö. Tjänsten är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse, dock snarast möjligt.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en yrkesexamen inom områdena el/elektronik, mekanik, fordonsunderhåll alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Vi tror att du 3-4 års erfarenhet av liknande arbete men välkomnar också dig som är nyutexaminerad.

För att lyckas i rollen är det även viktigt att du:

Du trivs i en verksamhetsnära roll och som person är du energisk, lösningsorienterad, flexibel och har en god förmåga att arbeta strukturerat. Det är även viktigt att du självständigt kan driva ditt arbete framåt och har god samarbetsförmåga för att lösa komplicerade frågeställningar.

Vi är en multi-nationell och kulturellt skiftande organisation därför är det viktigt att du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift. Vi förutsätter att du har en god systemvana och erfarenhet av office paketet samt har lätt för att lära dig nya programvaror. Meriterande för rollen är kunskaper om Lean produktion.

 

Alla lediga jobb