TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Gasnätschef till Nordion Energi i Malmö

Vill du i rollen som Nordions Energis Gasnätschef bidra till utvecklingen av organisationens långsiktiga strategi och affär?

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av att leda människor i en producerande verksamhet. Samhället befinner sig i förändring där klimatfrågan står i centrum. Nordion Energi är en ny koncern som är specialiserad på energiinfrastruktur. Vi söker nu vår nya Gasnätschef! Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss erbjuds du en plats på ett företag i tillväxt och med höga ambitioner. Vi bygger en energikoncern med hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning. Nu behöver vi dig - ytterligare en viktig medarbetare för att ta oss vidare i vår utveckling!

6 v semester
6 v semester
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Rollen som Gasnätschef innebär ett övergripande ansvar för Nordions anläggningar vilket innefattar tillgångsansvar och kontinuerlig översyn av anläggningens hållbarhet över tid. Du och dina medarbetare har  ansvar för att verksamhetens tjänster levereras till kund enligt satta krav och avtal.
Organisationen du är ansvarig för har 34 stycken medarbetare och du har fyra direktrapporterande chefer. Avdelningen Asset & Operation Gas (A&Og) ansvarar för en rad funktioner för att säkerställa säker drift och utveckling av Nordion energis gasnät.

Som Gasnätschef ansvarar du för att: 

Värt att veta

Tjänsten är direkt underställd chefen för Asset Optimisation och innehavaren av rollen är medlem i Asset Optimisation Management Team.
Tjänsten är placerad vid Nordions huvudkontor i Malmö. 

Våra förväntningar

 

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av att leda människor. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande roll och bransch men vi har ändå en öppenhet för dig som vill ta ett steg in i vår värld. Du kommer då sannolikt med en längre erfarenhet från en producerande verksamhet med mycket rutiner som är snarlik med vår och är civilingenjör i grunden. Du har varit chef över chefer tidigare och är bekant med att leda på distans. Du förstår innebörden av situationsanpassat ledarskap väl. Din problemlösningsförmåga är hög och har ett strukturerat arbetssätt. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. 

 

 

Alla lediga jobb