TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Gruvgeolog till Björkdalsgruvan

Nu söker vi dig med tidigare erfarenhet av produktionsgeologi eller prospektering till Björkdalsgruvan strax utanför Skellefteå!

Är du geolog och vill vara med och planera, koordinera och utveckla diamantborrplaner för att optimera infill-borrningen under jord hos en av världens renaste guldgruvor? Har du dessutom tidigare erfarenhet av att tolka geologisk information i 3D? Bra! Till Björkdalsgruvan strax utanför Skellefteå söker vi en gruvgeolog som kan planera, koordinera och analysera viktig information från diamantborrningen. Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Björkdalsgruvan är belägen vid Sandfors utanför Skellefteå och är en av norra Europas största gruvor för utvinning av guldmalm. Björkdalsgruvan är en relativt ung gruva med drygt 240 engagerade och drivna medarbetare och ett hundratal entreprenörer. Gruvan omsätter ca 840 MSEK och ägs av Mandalay Resources, som har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade.

Som geolog ansvarar du för att planera och koordinera borrplanerna för diamantborrningen under jord i syfte att optimera produktionen. Du samarbetar nära prospekteringsavdelningen, arbetsledare för diamantborrningen, avdelningen för gruvteknik samt produktionsavdelningen. Du ansvarar för att tolka resultat från diamantborrningen samt för att uppdatera och modellera malmmodeller.

 

Förutom ett spännande och utvecklande uppdrag i en geologiskt komplex miljö, erbjuds du en roll i ett företag med korta beslutsvägar, med ett nytänkande och en företagskultur som är familjär. Här finns goda möjligheter att utvecklas inom bolaget.  Hybridarbete tillämpas där du har möjlighet att arbeta upp till två dagar i veckan hemifrån beroende på verksamhetens behov.

Jobba hemma
Jobba hemma
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Värt att veta

Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism. Som geolog tillhör du geologiavdelningen och samarbetar med 17 kompetenta kollegor inom produktionsgeologi, prospekteringsgeologi och resursgeologi samt geologassistenter och diamantborrare. Du rapporterar till Senior Resursgeolog. Dina arbetstider kommer vara dagtid, måndag - fredag. 

Våra förväntningar

Vi söker dig med utbildning inom geologi eller motsvarande. Du har tidigare erfarenheter från att ha jobbat med planering av diamantborrhål eller en bakgrund inom produktionsgeologi. Sannolikt har du en bakgrund från gruvbranschen, ovan- eller underjord alternativt från gruvnära prospektering. Du behöver också ha kunskaper inom geologiska CAD program så som Leapfrog eller Geovia.

Eftersom du kommer att ha frekventa samarbeten, är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Du har en god organisationsförmåga och koordinerar placering och tidsramar för de olika borrplatserna i samarbete med planeringsingenjörerna inom gruvtekniksavdelningen. Vi söker dig som motiveras av teamarbete och att samarbeta nära med kollegor på alla nivåer. Vidare besitter du en analytisk förmåga som gör att du kan identifiera vad som behöver göras och agera proaktivt.

Rollen ställer krav på goda kunskaper inom engelska språket då det innefattar en del teknisk rapportskrivning som ska kunna presenteras både i ledningsgruppen och mot våra ägare Mandalay Resources. En fördel är även om du har goda kunskaper inom det svenska språket. BB-körkort behövs då kollektivtrafiken är begränsad och även för att kunna köra på gruvområdet.

Alla lediga jobb