TNG
Göteborgs Spårvägar söker tekniker inom garanti

Göteborgs Spårvägar söker tekniker inom garanti

Har du erfarenhet av garantihantering och tekniskt stöd? Här är en ny tjänst till våra depåer på Göteborg Spårvägar!

Arbetsgivare Göteborgs Spårvägar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-17
6 v semester 6 v semester
Massage Massage
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Betald kollektiv&shytrafik Betald kollektiv­trafik
Martin Andersson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Har du erfarenhet av garantihantering och tekniskt stöd? Här är en ny tjänst till våra depåer på Göteborg Spårvägar!

Göteborgs Spårvägar söker garantitekniker med fokus på garanti och tekniskt stöd i Göteborg. Du kommer dagligen att arbeta med felsökning och garantihantering av de nya fordonen, kallade M33, som levereras till Göteborg under hösten 2019.

Här blir du ansvarig för garantihantering och blir den primära kontaktytan mot fordonsleverantören. Du förväntas tillgodogöra dig en hög kunskapsnivå om fordonet och kommer samarbeta med tekniska enheter samt utbildningsenheten för att sprida kunskapen. Att trafiken fungerar är vår högsta prioritet vilket kräver en effektiv verksamhet. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos oss på Göteborgs Spårvägar är du en del av ett kommunalt bolag med fokus på "Resenären" och "Resan". Vi är en stor del av Göteborg och hos oss trivs och utvecklas människor med vitt skilda kompetenser, i olika åldrar och från olika bakgrunder.

Vi erbjuder också:

  • En öppen kultur där medarbetarna ska ha en god livskvalitet både i arbetslivet och i privatlivet
  • Kollegor med hög teknisk kompetens och en arbetsplats med en stark företagskultur
  • En flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Garantiteknikerna arbetar i ett tätt team med varandra och sitechefen i frågor om garanti och eventuella systemfel.
  • Du arbetar också till viss del med reparationer och underhåll, såväl mekaniskt som elektriskt, av fordonet och många gånger tillsammans med tillverkaren Bombardier Transportation/Kiepe Electric (BTK) för att säkerställa fortsatt garanti o.s.v. Du blir den primära kontaktytan mot fordonsleverantören BTK.
  • Du förväntas tillgodogöra dig en hög kunskapsnivå om fordonet och kommer samarbeta med tekniska enheter samt utbildningsenheten för att sprida kunskapen. Du agerar tekniskt stöd åt andra depåer som utför underhåll på fordonet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta på avdelning Underhåll och Logistik och vi är ca: 250 medarbetare uppdelade i mindre grupper med olika roller. Vi är beroende av varandra och därför är flexibilitet, ansvarskänsla och vilja att göra ett bra arbete viktiga delar. Du kommer att arbeta ute på samtliga depåer Slottsskogen, Majorna och Rantorget. 

Som medarbetare på Göteborgs Spårvägar omfattas du självklart av kollektivavtal som är tecknat av Kommunala Företagens Samorganisation (KFS). Tjänsten ska tillsättas snarast och förväntas starta enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har god förmåga att kunna navigera i olika system och dokumentationsplattformar för att kunna tillgodogöra dig nödvändig och relevant information. Vi ser också att du har relevant teknisk yrkesutbildning eller jobbar idag med garantihantering. Tyska i tal och skrift är meriterande samt goda kunskaper i Officepaketet.

För att lyckas i den här rollen är du resultatorienterad och målmedveten, har en god analytisk förmåga då du har ett stort ansvarsområde. Du har en god kommunikativ förmåga då rollen innebär dialog med många olika medarbetare. Du är organiserad och strukturerad då en del av tjänsten innebär administration och du har en god kunskap inom administrativa system.

Vi ser också att du har:

  • Erfarenhet om analysarbete Six sigma, rotorsaksanalys eller liknande
  • Kunskaper i felsökning genom kretsschema, mjukvaruschema samt terminalprogram
  • Relevant fordonskunskap
  • B-körkort då bilkörning ingår i arbetet
Göteborgs Spårvägar

Göteborgs Spårvägar

Göteborgs spårvägar säkerställer Västra Götalands största enskilda transport av resenärer med drygt 130 miljoner resenärer under ett kalenderår. Med nytt fordon på väg in under 2019 och en ny underhålls- och uppställningsdepå på Ringön ligger förändring och framtiden för oss. Det är en spännande utveckling att vänta i kombination med ett stort och viktigt samhällsuppdrag som gör det särskilt intressant att arbeta här. Då vi är en del av staden finns dessutom gott om förmåner att tillgå som 30 dagars semester, massage på jobbet, subventionerade periodkort för kollektivtrafik i regionen samt goda karriärmöjligheter.

Arbetsgivare Göteborgs Spårvägar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-17
Martin Andersson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Rantorget 4, Göteborg