TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Göteborgs Spårvägar söker tekniker inom garanti

Har du erfarenhet av garantihantering och tekniskt stöd? Här är en ny tjänst till våra depåer på Göteborg Spårvägar!

Göteborgs Spårvägar söker garantitekniker med fokus på garanti och tekniskt stöd i Göteborg. Du kommer dagligen att arbeta med felsökning och garantihantering av de nya fordonen, kallade M33, som levereras till Göteborg under hösten 2019.

Här blir du ansvarig för garantihantering och blir den primära kontaktytan mot fordonsleverantören. Du förväntas tillgodogöra dig en hög kunskapsnivå om fordonet och kommer samarbeta med tekniska enheter samt utbildningsenheten för att sprida kunskapen. Att trafiken fungerar är vår högsta prioritet vilket kräver en effektiv verksamhet. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos oss på Göteborgs Spårvägar är du en del av ett kommunalt bolag med fokus på "Resenären" och "Resan". Vi är en stor del av Göteborg och hos oss trivs och utvecklas människor med vitt skilda kompetenser, i olika åldrar och från olika bakgrunder.

Vi erbjuder också:

6 v semester
6 v semester
Massage
Massage
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Betald kollektiv&shytrafik
Betald kollektiv­trafik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta på avdelning Underhåll och Logistik och vi är ca: 250 medarbetare uppdelade i mindre grupper med olika roller. Vi är beroende av varandra och därför är flexibilitet, ansvarskänsla och vilja att göra ett bra arbete viktiga delar. Du kommer att arbeta ute på samtliga depåer Slottsskogen, Majorna och Rantorget. 

Som medarbetare på Göteborgs Spårvägar omfattas du självklart av kollektivavtal som är tecknat av Kommunala Företagens Samorganisation (KFS). Tjänsten ska tillsättas snarast och förväntas starta enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Du har god förmåga att kunna navigera i olika system och dokumentationsplattformar för att kunna tillgodogöra dig nödvändig och relevant information. Vi ser också att du har relevant teknisk yrkesutbildning eller jobbar idag med garantihantering. Tyska i tal och skrift är meriterande samt goda kunskaper i Officepaketet.

För att lyckas i den här rollen är du resultatorienterad och målmedveten, har en god analytisk förmåga då du har ett stort ansvarsområde. Du har en god kommunikativ förmåga då rollen innebär dialog med många olika medarbetare. Du är organiserad och strukturerad då en del av tjänsten innebär administration och du har en god kunskap inom administrativa system.

Vi ser också att du har:

Alla lediga jobb