TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Grafisk Designer till Fitness24Seven i Lund

Kreativ Grafisk Designer till Fitness24Sevens huvudkontor i Lund

I din roll som Grafisk Designer kommer du att ingå i marknadsteamet och få arbeta i flera olika projekt samtidigt för allt grafiskt material som skapas för bolagets varumärken både i print och digitalt. Det är en varierande tjänst där du tillsammans med marknadsteamet skapar allt från kampanjmaterial för egna och köpta kanaler till interna presentationer och större kommunikationskoncept och produktioner. Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Här är det bara din kreativitet som sätter gränser. Jobbet som grafiker på Fitness24Seven ger dig verkligen möjligheten att få ta del av många olika kreativa processer samt producera allt från tryckt och digitalt material till nationella kampanjer, produkter och rörligt material. Älskar du att arbeta brett inom design så är detta jobbet för dig.

Centralt kontor
Centralt kontor
Gratis träning
Gratis träning
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Grafiska Designer ser du till att Fitness24Seven alltid ser snyggast ut i alla grafiska element och det finns en väl utformad brand book med riktlinjer att följa och utrymme att utmana med kreativa inspel.

Du kommer att arbeta med att:

Värt att veta

Du ingår i Fitness24Sevens svenska marknadsteam som består av fem medarbetare. Utöver finns det marknadskollegor i andra länder som du också samarbetar med. Tjänsten är placerad vid Fitness24Sevens huvudkontor på Stora Södergatan i Lund och du rapporterar till Marketing Manager Sweden & Norway. Fitness24Seven tillämpar inte distansarbete.

Våra förväntningar

Som person är du kreativ, noggrann och lösningsorienterad. Du är idérik och orädd för att komma med förbättringsförslag, men ser också till att hålla dig till "brand guidelines". Vidare kommer du att trivas extra bra i rollen om du tycker om att arbeta brett och är prestigelös som person. Din samarbetsförmåga är av stor vikt.

Alla lediga jobb