TNG
Grafisk Formgivare till Stockholm

Grafisk Formgivare till Stockholm

Vi söker en Grafisk Formgivare till uppdrag med omgående start hos vår kund på inhouseavdelning med placering i Solna!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-20
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Helena Björk
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Vi söker en Grafisk Formgivare till uppdrag med omgående start hos vår kund på inhouseavdelning med placering i Solna!

Vill du jobba med grafisk formgivning och ta fram layout och original för reklam och broschyrer? Vill du jobba på en inhouseavdelning i ett kreativt och glatt team? Vill du bygga på din erfarenhet som grafisk formgivare? Då kan det här verkligen vara ett uppdrag som matchar dig. Sök jobbet redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig ett uppdrag som konsult hos en av våra kunder i Solna som innebär spännande utmaningar och möjligheten att utvecklas i en ny organisation. 

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din roll involverar en rad olika arbetsuppgifter och blir på så sätt varierad och kreativ. Du tar fram layout och original på reklamblad, broschyrer, butikskampanjer, annonser samt internt supportmaterial till interna avdelningar hos vår kund. Det finns utarbetat kommunikationskoncept och grafisk profil att jobba efter. Du uppdaterar också den befintliga bilddatabasen och håller kontakt med tryckerier och andra samarbetspartners. Du kommer också kunna få uttrycka dig i skrift då enklare copywriting ingår.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget löper till en början på två månader och möjlighet till förlängning finns över sommaren. Du kommer att vara anställd på TNG och arbeta under uppdraget hos vår kund i Solna.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom formgivning och några års arbetslivserfarenhet
av grafiskt arbete från en inhouse- eller reklambyrå. Kunskaper i kommunikation och copy är meriterande. Verktyg som du behöver kunna är programmen Adobe CC (InDesign, Photoshop, Illustrator och Acrobat). Du har goda kunskaper i svenska i tal och har mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift.

Som person är du noggrann, flexibel och gillar ett högt tempo. Du trivs när du får kombinera ett kreativt arbete
med ett strukturerat arbetssätt och för dig är det en självklarhet att vara serviceinriktad i ditt arbete.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-20
Helena Björk
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7, Solna