TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Greatness PR söker konsult inom kommunikation

Greatness Public Relations söker efter en driven och kreativ kommunikationskonsult till sitt kontor i Göteborg

Har du tidigare erfarenhet som skrivande konsult, är nyfiken och vill ha variation i vardagen?

Varför ska du välja Greatness? För att de tar ansvar för kundens hela varumärke och som konsult innebär dina dagar att arbeta med allt från strategi till de minsta operativa delarna. Du arbetar ihop med seniorkonsult och digitala marknadsförare för att tillsammans skapa det bästa resultatet för kund. Genom att utmana och lära från varandra skapas ett dagligt forum även för den personliga utvecklingen i rollen som konsult.

Greatness har målsättningen att fungera som kundens externa kommunikations- och marknadsavdelning, det är både ett perspektiv och ett ansvar att arbeta proaktivt, aktivt rådgöra och driva kundernas kommunikation.

Ditt anställningserbjudande

Greatness har kontor mitt på avenyn i Göteborg med tillgång till gym i källaren och AW på fredagar. Häng på och vinn kvällens quiz! På Greatness värderar vi personlighet, kvalitet och frihet i arbetet, där alla åsikter är värda att lyfta och vi hjälps åt med det mesta.

Vi är en grupp om 7 personer som arbetar nära, vi startar morgonen med ett gemensamt möte. Gruppen består bland annat av projektledande konsult, seniorkonsult som är kommunikativt ansvarig och digital marknadsförare.

Utöver detta erbjuder vi också fast anställda friskvårdsbidrag, friskvårdstimme på arbetstid, pensionsförsäkring och sex veckors semester.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Flextid
Flextid
Centralt kontor
Centralt kontor
Träna på arbetstid
Träna på arbetstid

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Greatness går inte att jämföra med en vanlig marknadsavdelning, vi arbetar brett med hela kunden varumärke. Kommer du från en roll som marknadsassistent, konsult på ett annat kommunikationsföretag eller helt enkelt jobbat med digital marknadsföring tidigare vill vi veta mer om dig. Det viktiga i rollen hos oss är att du kan anpassa ditt arbete till kunden och deras behov. Din arbetsdag består delvis av att skriva texter och att med mottagaren i åtanke är centralt.

Våra förväntningar

Vi tror att du har jobbat några år inom kommunikation, och har någon typ av utbildning i ryggen. Du är nyfiken på hur olika branscher fungerar och har möjlighet att snabbt sätta dig in i kundernas förutsättningar och behov. I din roll är det också viktigt att kunna producera olika sorters texter, både enklare copy för sociala medier, en informativ nyhetstext eller ett mer regelrätt pressmeddelande. Därför tror vi att du har en vass penna och tycker om det skrivna ordet. Det är ett plus om du förstår affärer, företagande och näringsliv, eftersom dessa är centrala aspekter för många av våra kunder.

Alla lediga jobb