TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Green Cargo – Strategisk Inköpare inom Produktion

Green Cargos inköpsavdelning växer och utökar teamet med ytterligare en Strategisk Inköpare av produktionstjänster. Sök idag!

Är du intresserad av att jobba med strategiskt och taktiskt inköp i en framtidsbransch? Green Cargo förstärker produktionsinköp med ytterligare en Strategisk Inköpare – en viktig roll som kommer bidra till visionen att leverera järnvägslogistik i världsklass.

Här är en unik möjlighet att påverka inköpsarbetet i grunden! För dig som är en erfaren inköpare, tekniskt kunnig och en relationsbyggare ut i fingerspetsarna kommer jobbet passa perfekt – varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Green Cargo får du möjlighet att vara med på en förändringsresa, där ni tillsammans ska utveckla inköpsverksamheten i grunden och bygga en modern Sourcing och Supply Management-kultur. Som du säkert redan märkt kommer fokus ligga på förändring och utveckling, där du kommer få axla en central roll med stor möjlighet att påverka både strategiskt och taktiskt.

Du kommer ha ett nära samarbete med Försäljning och Produktionsplanering i inköpsprojekt av produktionsrelaterade tjänster för leverans av kundanpassad järnvägslogistik i världsklass! Med produktionsrelaterade tjänster menar vi de tjänster vi inte levererar i egen regi utan använder oss helt eller delvis av externa leverantörer som exempelvis för tågdragning och växling.

Du kommer vara en del av ett engagerat team, ha en närvarande chef och få bra verktyg för resan mot tydligt uppsatta mål. 

 

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Strategisk Inköpare av produktionsrelaterade tjänster kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara en del i ett trevligt team som består av nya kollegor såväl som erfarna Green Cargo-medarbetare. Utöver ditt eget ansvarsområde produktion, kommer du vid behov, vara delaktig i upphandlingar och förhandlingar inom andra inköpskategorier på Green Cargo.

Du rapporterar till Andreas som är Inköpschef på Green Cargo sedan årsskiftet och som har lång och bred erfarenhet av inköpsarbete. Andreas är en närvarande och aktiv chef som både kommer att leda arbetet i gruppen och den förändring som inköpsorganisationen kommer att genomgå. Andreas kommer även vara engagerad i egna inköpsprojekt.

Green Cargo sitter i lokaler centralt i Solna med närhet till kollektivtrafik. Du kommer göra en del resor inom Sverige och till Norge för att träffa kollegor, kunder och leverantörer, men det är främst resor över dagen. Tjänsten förväntas starta enligt överenskommelse och senast vid årsskiftet. 

VEM ÄR DU?

Till rollen som Strategisk inköpare inom produktion söker vi dig som:

Har du också jobbat med kategoristyrning och 5i-metodiken ser vi det som meriterande.

Som person ser vi att du är en relationsbyggare som trivs att arbeta tillsammans med andra mot gemensamma mål. Du är systematisk i ditt arbetssätt och trivs med en strukturerad arbetsmetod och är öppen för att tillämpa nya arbetsmetoder. En god kommunikativ förmåga underlättar arbetet så att du får med dig andra på dina planer och idéer.

Alla lediga jobb