TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Group Assistant till kund i Figeholm

Är du en erfaren administratör som letar efter nya utmaningar?

Har du en god känsla för service och trivs med varierande arbetsuppgifter? Har du dessutom en bakgrund inom administration och vill ta klivet mot nya utmaningar? Då är det dig vi söker till ett uppdrag som Group Assistant.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 8 månader, med möjlighet till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Det här är en heltidstjänst där du utgår från kontoret i Figeholm, men med möjlighet till distansarbete. 

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som förväntas pågå åtminstone 8 månader.

Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer vara anställd av oss på TNG under uppdragstiden. Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Rollen som receptionist kommer du ha varierande arbetsuppgifter.

Våra förväntningar

För att bli framgångsrik i rollen som Group Assistant ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet inom administration och/eller som assistent och att du har goda kunskaper i Microsoft Office. Du bör ha god datorvana då du kommer att arbeta i flera system samtidigt. Det är meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetet i Neo, HiNext, Filedglass och/eller E-time. Som person är du service-minded, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera och tycker om att arbeta självständigt.

Du uttrycker dig professionellt på svenska i både tal och skrift. 

Alla lediga jobb