TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Grundskolechef till Haninge Kommun

Vill du vara med och driva utvecklingsarbetet inom utbildningsförvaltningen i Haninge Kommun? Sök rollen som grundskolechef!

Är du en kommunikativ och kreativ person med stor förståelse för grundskolan? Har du kanske arbetat eller arbetar som rektor eller i en ledande position inom skolan idag och vill bidra ytterligare med dina kunskaper inom förändringsarbete samt driva utvecklingen inom utbildningsförvaltningens ramar framåt?

Haninge kommun söker nu en verksamhetschef grundskola som vågar utmana och tillsammans med sina kollegor kan fortsätta driva förändringsarbetet som redan har påbörjats.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd i Haninge kommun gör du skillnad på riktigt. Grunden för uppdraget är att arbeta i medborgarnas intresse, samt att ständigt förbättra och utveckla verksamheten.

Vi söker nu dig som delar våra värderingar och vill bidra till det goda samhället och vår utvecklingsresa. I din tjänst som grundskolechef kommer du spela en viktig roll i utbildningsförvaltningen och hjälpa oss att driva förändringsarbetet ännu längre.

Haninge kommun strävar efter en långsiktigt hållbar utveckling, såväl ekonomiskt som ekologiskt och socialt.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen till oss i Haninge kommun!

Som anställd hos oss har du möjlighet att delvis arbeta på distans, gratis träning i kommunhusets gym, friskvårdsbidrag, tjänstepension, semesterväxling samt ytterligare förmåner.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Jobba hemma
Jobba hemma
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som grundskolechef kommer du fortsätta driva förändringsarbetet inom utbildningsförvaltningen som Haninge kommun redan har påbörjat. I din chefsroll behöver du ha en ständig dialog med dina medarbetare likväl som med förvaltningsledningen. Genom att söka samarbeten, vara konsultativ och kreativ kan vi tillsammans bygga framtidens grundskola. Rollen innebär också att du kommer fortsätta på inslagen strategi och arbeta mycket med kultur och värderingsfrågor.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen har du en akademisk utbildning samt vilar med djupa kunskaper i grundskolan. Du har en bred pedagogisk insikt och har erfarenhet av att förändringsleda. Du har förmågan att uppfatta när saker händer och att använda det som ett redskap i förändringsarbetet utifrån valda strategier. Vidare har du en god kommunikationsförmåga och är öppen för att arbeta i en politiskt styrd organisation. Det är en självklarhet för dig att finnas där för alla barn och ungdomar oavsett bakgrund och förutsättningar.

Du har förmågan att kunna uppmuntra, inspirera och engagera dina medarbetare och kan förklara och kommunicera fattade beslut samt koppla dem till uppdrag och arbetsuppgifter. Du kan även tydliggöra förväntningarna på medarbetaren och formulera en tydlig framtidsbild.

Det är meriterande om du har grundläggande kunskap inom systematiskt kvalitetsarbete samt rektorsutbildning.

Alla lediga jobb