TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Gruppchef inom lager och logistik till Örebro

Chef till ett modernt lager i Örebro

Vill du ansvara för en del av ett större lager och säkerställa att överenskomna leveranstider och kvalitetsmål uppnås? Är du tillgänglig inom kort? Bra! Då är du välkommen med din ansökan till tjänsten som lageransvarig redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult är din inlärningskurva hög, du får snabbt mycket erfarenhet och breddar din kompetens inom olika områden och branscher. Förutom att du bygger på din erfarenhet och utvecklas personligen, kommer ditt kontaktnät att växa fort och det skapar nya karriärmöjligheter.

För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

- Arbetsleda teamledare och kundservice för att leverera uppsatta mål
- Planera och följa upp verksamheten
- Budget- och arbetsmiljöansvar inom ditt område
- Arbeta med ständiga förbättringar i verksamheten
- Ansvara för att driva utvecklingen inom ditt område

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta omgående och med stora möjligheter till anställning hos vår kund. Tjänsten är förlag till dagtid och är en heltidstjänst.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från arbetsledande roll inom lager och/eller logistik. Du har goda ledaregenskaper och är en tydlig kommunikativ ledare.

Som person trivs du med att ta en ledande roll och är duktig på att motivera och samordna. Du har en god analytisk förmåga och ett systematiskt arbetssätt. Vidare är du resultatorienterad, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

Alla lediga jobb