TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Gruppchef projekt till marinföretag i Göteborg

Vi söker en chef till projektavdelningen på marinföretag i Göteborg!

Har du en bakgrund som chef och teknisk projektledare med erfarenhet av marinteknik? Nu söker vi dig som vill jobba med internationella projekt inom den marina industrin hos vår kund i Göteborg. Här får du som chef inom projektavdelningen leda tekniska projektledare och även själv vara delaktig i projekten.

Du som har tidigare erfarenhet inom marin, sjöfart eller processindustri har här chans att få vara med på en spännande resa mot en mer hållbar miljö! Start är augusti och urvalsprocessen påbörjas 3 augusti och ansvarig rekryterare finns tillgänglig för eventuella frågor från detta datum också. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll med ansvar för att leda en grupp inom projektavdelningen. Du planerar och fördelar arbetet utifrån beläggning och ansvarar för att säkerställa en hög leveranskapacitet från din grupp.

Vidare erbjuds du: 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära följande:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas med start i augusti. Du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Uppdraget är på minst sex månader och därefter finns det goda chanser till förlängning. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.  Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult!

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom teknik eller motsvarande. Du har många års erfarenhet av att bedriva teknikprojekt inom process- eller marinindustrin. Du har också tidigare chefserfarenhet med fokus på att utveckla din personal och skapa bra teamarbete. Du har god vana av att förhandla kontrakt och trivs mycket bra i den rollen. Du trivs också med många kontaktytor och som person har du en bra kommunikativ förmåga. Företagets koncernspråk är engelska och vi ser att du är trygg med att använda engelska i arbetet, både i tal och skrift.

Som person har du ett positivt tankesätt där du erbjuder stöd och ger vägledning till gruppmedlemmarna när det behövs. Du har en äkta passion för teknik och kommer från en teknisk bakgrund. Du strävar efter att hjälpa och utveckla andra och att prestera som ett team. Du uppskattar att du arbetar i en internationell miljö där du träffar och arbetar med människor från flera olika kulturer. Du är van vid att arbeta mot tidsfrister och är korrekt, strukturerad och ansvarsfull. Du känner dig också bekväm att fatta beslut och är lösningsorienterad när du arbetar.

Alla lediga jobb