TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Gruppchef till försörjningsstöds mottagning

Drivs du av att utveckla medarbetarna och verksamheten? Sök tjänsten som chef inom försörjningsstöds mottagning, Nynäshamns kommun

Har du ett stort engagemang för ditt arbete, ett kvalitets- och samverkansfokus och intresse av att leda i förändring? Nynäshamns kommun, Stockholm, söker en engagerad gruppchef till försörjningsstöds mottagning som vill leda det dagliga arbetet och utveckla arbetssätt och medarbetare. Tror du genuint på människors resurser och har ett starkt intresse av att stödja personer i utsatt position? Då kanske du är vår nästa gruppchef till vårt härliga gäng av socialsekreterare i Nynäshamns kommun.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som chef för arbetsgruppen inom försörjningsstöd mottagning erbjuds du en viktig roll i enhetens gemensamma uppdrag att utreda, bedöma samt besluta om ekonomiskt bistånd. Tillsammans bidrar vi till att stärka den enskildes förmåga till självständigt liv.

Enhetens mottagning ansvarar för att utreda behov av ekonomiskt bistånd samt behov av stöd till egen försörjning. Mottagningen ansvarar även för dödsboärenden samt till del för mottagning av nyanlända.

Skärgårdskommunen Nynäshamn har mycket att erbjuda. Vår storlek ger fördelen av att jobba nära människor. Samarbetet skapar förutsättningar för att göra ett bra jobb och ger dig möjlighet att påverka ditt arbete. Närheten finns också till en fritid med tillgång till fantastiska naturupplevelser. Här erbjuds du flexibelt arbete med möjlighet att arbeta hemma ibland.

Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som gruppchef arbetar du med att leda, ge stöd och prioritera arbetsuppgifterna för handläggare som utreder rätten till ekonomiskt bistånd samt behov av stöd till egen försörjning.
I praktiken innebär det bland annat att:

Du ingår även i enhetens ledningsgrupp och tillsammans med övriga i ledningsgruppen arbetar du för att utveckla verksamhetens kvalitet och nå dess mål.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som gruppchef arbetar du som ledare i försörjningsstöds mottagning som idag består av 6 socialsekreterare. Tillsammans är ni en del av försörjningsstödsenheten som består av 18 medarbetare indelade i två grupper: Mottagning samt Löpande försörjningsstöd. Enheten leds av en enhetschef, med ansvar för strategiska frågor, tillsammans med dig och din gruppchefskollega som ger stöd, leder och fördelar det dagliga arbetet i respektive arbetsgrupp.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

Det är meriterande om du:

Som person är du trygg och medveten om dina egna resurser och begränsningar. Du kommunicerar tydligt med stor lyhördhet för andra och har mod att leda i förändring. Du är prestigelös, vilket du visar genom din förmåga att utveckla goda relationer, lyfta, inkludera och motivera andra för att hitta fungerande samarbeten. Du visar på en flexibilitet och har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar.

Alla lediga jobb