TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Gruppchef till Tamro i Göteborg

Har du intresse för att leda personal och uppnå resultat - gillar du att göra skillnad på riktigt?

Här får du en chans att vara med på Tamros framtida resa och göra skillnad på den svenska hälso- och sjukvårdsmarknaden! Som chef inom lagret för distribution i Göteborg ansvarar du för att driva arbetet på en avdelning med ca 25 medarbetare.

Via ett tydligt ledarskap driver du förbättringar samt skapar långsiktighet och samarbete där god kommunikation, initiativtagande och problemlösning står i fokus. Välkommen till oss på Tamro!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds att jobba i ett bolag som nu fyller 100 år och är marknadsledande inom läkemedelslogistik på den svenska marknaden. Tamro är en oberoende aktör och helhetspartner inom logistiktjänster, kommersiella tjänster och innovationstjänster för hälsa och sjukvård. Vi välkomnar dig till en organisation med en inkluderande och öppen kultur där alla medarbetare ställer upp för varandra, du får också;

En tjänst där du har utrymme att utvecklas, professionellt såväl som i ditt ledarskap
Leda ett dynamiskt och kompetent team med full fart framåt och positiv inställning
Möjlighet att jobba i ett mellanstort företag där den familjära känslan finns kvar

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som gruppchef för avdelningen utleverans har du fullt ansvar för personal, kvalitét och budget och utvecklar verksamheten i samverkan med dina teamleader. Självklart har du ett inkluderande arbetssätt och ser till att skapa engagemang och motivation hos dina medarbetare!

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som gruppchef för avdelningen utleverans har du 2 direktrapporterande teamleader som ansvarar för den dagliga verksamheten. Ni ansvarar tillsammans för en grupp på ca: 25 medarbetare och du kommer också att arbeta nära de övriga 7 gruppcheferna.

På vårt lager för distribution är utleverans sista länken ut mot kunden och du kommer dagligen vara i kontakt med vår transportorganisation, chaufförer, teknikvalidering, HR och du kommer att rapportera till vår Platschef.

Arbetstiden är förlagd till dagtid men i din roll förväntas du att ibland på eget initiativ arbeta även vissa kvällar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start hösten 2021 eller enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Du gillar en personalintensiv verksamhet där kulturen och medarbetarskapet står i fokus. Kanske är du idag teamleader eller gruppchef och vill ta ett större ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har också erfarenhet av att det är genom ett närvarande och coachande ledarskap som ett företag når framgång. Vidare har du lätt för att förstå helhetsbilden för att skapa förutsättningar för förbättringar.
Som ledare är du prestigelös med eget driv och initiativtagande. Vi ser att du har självinsikt samt en hög integritet. Att du har förmågan att entusiasmera din omgivning ser vi som självklart. Sammanfattningsvis är du en ledare som vet att förbättringsarbete och samarbete är nyckeln till framgång!

 

Alla lediga jobb