TNG
Gruppchef till Tamro i Göteborg

Gruppchef till Tamro i Göteborg

Har du intresse för att leda personal och uppnå resultat - gillar du att göra skillnad på riktigt?

Arbetsgivare Tamro
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-31
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Har du intresse för att leda personal och uppnå resultat - gillar du att göra skillnad på riktigt?

Här får du en chans att vara med på Tamros framtida resa och göra skillnad på den svenska hälso- och sjukvårdsmarknaden! Som chef inom lagret för distribution i Göteborg ansvarar du för att driva arbetet på en avdelning med ca 25 medarbetare.

Via ett tydligt ledarskap driver du förbättringar samt skapar långsiktighet och samarbete där god kommunikation, initiativtagande och problemlösning står i fokus. Välkommen till oss på Tamro!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds att jobba i ett bolag som nu fyller 100 år och är marknadsledande inom läkemedelslogistik på den svenska marknaden. Tamro är en oberoende aktör och helhetspartner inom logistiktjänster, kommersiella tjänster och innovationstjänster för hälsa och sjukvård. Vi välkomnar dig till en organisation med en inkluderande och öppen kultur där alla medarbetare ställer upp för varandra, du får också;

En tjänst där du har utrymme att utvecklas, professionellt såväl som i ditt ledarskap
Leda ett dynamiskt och kompetent team med full fart framåt och positiv inställning
Möjlighet att jobba i ett mellanstort företag där den familjära känslan finns kvar

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som gruppchef för avdelningen utleverans har du fullt ansvar för personal, kvalitét och budget och utvecklar verksamheten i samverkan med dina teamleader. Självklart har du ett inkluderande arbetssätt och ser till att skapa engagemang och motivation hos dina medarbetare!

  • Säkerställa ett optimalt orderflöde via packning och utleverans till kund och se till att vi uppfyller kundernas krav på kvalitet, kvantitet och tid.
  • Arbeta med kontinuerligt förbättringsarbete samt vidareutveckla och effektivisera processer och arbetssätt enligt Tamros produktionssystem (Lean).
  • Säkerställa att den dagliga driften på avdelning är optimalt bemannad samt att verksamheten bedrivs med hög kvalitet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som gruppchef för avdelningen utleverans har du 2 direktrapporterande teamleader som ansvarar för den dagliga verksamheten. Ni ansvarar tillsammans för en grupp på ca: 25 medarbetare och du kommer också att arbeta nära de övriga 7 gruppcheferna.

På vårt lager för distribution är utleverans sista länken ut mot kunden och du kommer dagligen vara i kontakt med vår transportorganisation, chaufförer, teknikvalidering, HR och du kommer att rapportera till vår Platschef.

Arbetstiden är förlagd till dagtid men i din roll förväntas du att ibland på eget initiativ arbeta även vissa kvällar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start hösten 2021 eller enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

  • Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom logistik eller liknande
  • Du har god förståelse för logistikflöden och har flerårig erfarenhet av att arbeta enligt LEAN filosofin
  • Du har tidigare erfarenheter av att coacha, utbilda och handleda medarbetare
  • Det är ett krav att du har flerårig erfarenhet som ledare med resultat- och personalansvar samt att du har en förmåga att skapa delaktighet och engagemang i en grupp
  • Tidigare erfarenheter av arbete med läkemedel är meriterande.

Du gillar en personalintensiv verksamhet där kulturen och medarbetarskapet står i fokus. Kanske är du idag teamleader eller gruppchef och vill ta ett större ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har också erfarenhet av att det är genom ett närvarande och coachande ledarskap som ett företag når framgång. Vidare har du lätt för att förstå helhetsbilden för att skapa förutsättningar för förbättringar.
Som ledare är du prestigelös med eget driv och initiativtagande. Vi ser att du har självinsikt samt en hög integritet. Att du har förmågan att entusiasmera din omgivning ser vi som självklart. Sammanfattningsvis är du en ledare som vet att förbättringsarbete och samarbete är nyckeln till framgång!

 

Tamro

Tamro

Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det Tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.

Tamro
Arbetsgivare Tamro
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-31
Martin Andersson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Importgatan 18, Hisings Backa