TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Gymvärd till Fitness24Seven i Göteborg med omnejd!

Fitness24Seven söker en deltidsanställd Gymvärd som vill jobba på flera av gymanläggningarna i Göteborg med omnejd.

Är du en flexibel och anpassningsbar person som är en stjärna på att leverera service? Vill du kombinera studier eller annat arbete med en vid behovsanställning? Då kan du vara personen vi letar efter! Fitness24Seven söker en ambulerande Gymvärd som vill arbeta extra på flera av anläggningarna i region väst!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Gymvärd på anläggningarna i region väst kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en mentor som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Personalrabatter
Personalrabatter
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Gymvärd kommer du att ansvara för driften på dina gymanläggningar i region väst. Det innebär bland annat att:


För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

Värt att veta

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans på dina gymanläggningar i region väst med Göteborg som utgångspunkt. Tjänsten är en vid behovsanställning där du förväntas finnas tillgänglig 2 dagar i veckan och kunna jobba ca. 10 timmar/vecka. Arbetstider och dagar varierar och tänkt start för tjänsten är omgående. Under sommaren kommer behovet vara större än hösten och våren.

Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Gymvärd.

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Alla lediga jobb