TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Hållbarhetsansvarig till Scandinavian Biogas

Scandinavian Biogas i Stockholm söker en operativ Hållbarhetsansvarig med ansvar för hållbarhetsfrågor

Till vår verksamhet i Sverige söker vi en Hållbarhetsansvarig som ska arbeta med våra beslutade hållbarhetsmål och med hållbarhetsredovisning. Som Hållbarhetsansvarig ansvarar du för att samordna, rapportera och utveckla Scandinavian Biogas verksamhetssystem rörande miljö och hållbarhet. Det övergripande målet i rollen är att ständigt förbättra Scandinavian Biogas hållbarhetsarbete och minska företagets miljöpåverkan.

På Scandinavian Biogas arbetar vi tillsammans för att bidra till ett fossilfritt, cirkulärt och hållbart samhälle. Vi är en av Nordens största privata producenter av biogas och står nu inför stora och spännande förändringar och stark tillväxt och söker nu en ny medarbetare!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Hållbarhetsansvarig arbetar du inom affärsområde Sverige vilket omfattar anläggningar i Huddinge, Henriksdal, Bromma och Mönsterås. Vi har framför oss en stark tillväxt! Vi bygger ut befintliga anläggningar för att skala upp produktionen i Stockholm samt bygger nya i södra Sverige. Vi erbjuder dig arbete under verksamhetens stora expansion med sikte på att bli en global aktör inom biogasproduktion. På Scandinavian Biogas skapar vi cirkulära flöden och hållbara produkter av biologiskt avfall. Välkommen till ett företag med starka finanser och ljus framtid.

Här får du:

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som Hållbarhetsansvarig på Scandinavian Biogas är du en viktig samordnande och stödjande funktion för hela organisationen. Du samordnar och genomför vårt hållbarhetsarbete och du kommunicerar inom koncernen och externt.

Våra förväntningar är att du inte ska kunna allt från första dagen men att du har energi och vilja att lära dig för att succesivt kunna leverera. 

Exempel på arbetsuppgifter är:

 

Värt att veta

Du samverkar tätt tillsammans med kollegor inom Scandinavian Biogas samt med externa partners och myndigheter. Du har stöd och nära samarbete med koncernens Head of Sustainability och rapporterar till Head of Operations. I tjänsten ingår resor till samtliga anläggningar i Sverige. Vårt huvudkontor finns i centrala Stockholm och din placering är på vår anläggning i Huddinge.

 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom hållbarhet eller liknande samt ett antal års erfarenhet av en liknande roll. Vidare har du goda kunskaper inom hållbarhet/miljö gärna från en producerande verksamhet. Du har kunskaper inom miljö- och hållbarhetsrapportering och det är starkt meriterande om du har kunskaper i HBK, GRI, ESG, EU-taxonomi och TCFD.

Som person är du driven och har en förmåga att kombinera operativ detaljnivå med strategisk höjd. Du är systematisk och noggrann med fallenhet att se både till helheten och till detaljerna. Du är analytisk och ser sammanhang och kan därmed komma med förslag på lösningar till komplexa frågor. Vi förutsätter att du är bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samt kan anpassa resultat utifrån förväntningar och förutsättningar. Vidare är du bra på att kommunicera på olika nivåer, är lyhörd samt tycker om att nätverka och samverka med andra. Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift är ett krav. 

Alla lediga jobb