TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Hållbarhetskoordinator till vår kund i Stockholm

Har du en god kommunikativ förmåga och ett intresse för hållbarhetsfrågor? Vår kund i Stockholm söker en hållbarhetskoordinator!

Vill du verka i en roll där du får möjlighet att göra avtryck? Vår kund i centrala Stockholm söker nu en hållbarhetskoordinator som kan driva den gröna omställningen av distribution av media. I denna roll får du chansen att både arbeta med och leda förbättrings- och utvecklingsarbete. En deltidsroll med många kontaktytor både inom och utanför organisationen. Känns det intressant? I så fall är du välkommen in med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du blir erbjuden en unik och spännande roll i ett företag som utvecklas snabbt. Du blir en viktig person på plats som kommunicerar och förstår hur hållbarhetsarbetet kan skapa värde för företaget. Här får du möjlighet att forma din vardag själv till stor del och kunna påverka företagets hållbarhetsarbete för framtiden.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Hållbarhetskoordinator:

Värt att veta

Tjänsten är ett konsultuppdrag 20 timmar per vecka med start så fort som möjligt, gärna under augusti månad. Uppdraget planeras pågå i 6 månader med goda möjligheter till förlängning eller överrektrytering för rätt person.

Du kommer vara anställd hos TNG men jobba som konsult hos kunden och rapportera till kundens inköpschef. Huvudkontoret ligger i centrala Stockholm men distansarbete tillåts och därmed behöver du inte vara baserad i Stockholm för att ta dig an rollen. 

 

Våra förväntningar

Det är av stor vikt att du har ett gediget intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor och att du tycker att det är roligt att vidareförmedla din kunskap. Du är bekväm med många kontaktytor inom och utanför organisationen och har lätt för att bygga relationer. Som person är du prestigelös, självgående, engagerad och initiativrik. Du är en van projektledare som arbetat i organisationer med många olika funktioner/dotterbolag som skall samordnas. Vi ser gärna att du har en bra förståelse för affärsverksamhet som innefattar produktions- och logistikflöden och har erfarenhet av en liknande roll.  I rollen behöver du kunna både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Kunskaper i danska och norska är meriterande men inget krav.

Alla lediga jobb