TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Hållbarhetsspecialist till Samhall

Har du några års erfarenhet av hållbarhetsarbete? Bra! Då kan du vara den hållbarhetsspecialist vi söker till Samhall.

Nu har vi rollen för dig som vill göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag. Här blir du del av ett företag som ständigt strävar efter att skapa utvecklande jobb åt personer med funktionsvariationer och ge dem en plats på den ordinarie arbetsmarknaden. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos sina medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet.

Nu söker Samhall en hållbarhetsspecialist med erfarenhet av operativt och strategiskt hållbarhetsarbete. Rollen är ny och har skapats för att genomföra vår ambitiösa hållbarhetsagenda och öka Samhalls värdeskapande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle. På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för många. Här får du möjlighet att forma din vardag själv till stor del och kunna påverka avdelningens arbete för framtiden.

Du erbjuds fina förmåner såsom 6 veckors semester, arbetstidsförkortning och förtroendetid.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till Samhalls hållbarhetschef och ingår i ett team där du har två andra kollegor där du jobbar tvärfunktionellt och får möjlighet att kommunicera och samarbeta med stora delar av verksamheten.

VEM ÄR DU?

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och några års erfarenhet av operativt och strategiskt hållbarhetsarbete samt erfarenhet av miljöledningssystem, internationella standarder och ramverk inom hållbarhetsområdet samt hållbarhetsrapportering. Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva och leda utvecklingsprojekt.

Som person delar du Samhalls grundläggande värderingar: pålitlig, uppmärksam och engagerad. Du är analytisk, resultatorienterad, uthållig och har en mycket stor förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål. För att lyckas i rollen har du en kommunikativ förmåga och är bra på att nå ut med ditt budskap. Vidare är du positiv och flexibelt inställd till förändringar och ser det som en möjlighet till utveckling, både som individ och medarbetare.

Alla lediga jobb