TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Hållbarhetsutvecklare – ansvarsfulla inköp

Vi söker nu för kunds räkning en hållbarhetsutvecklare med inriktning ansvarsfulla inköp till ett uppdrag i Stockholm.

Vår kund behöver en hållbarhetsutvecklare med inriktning ansvarsfulla inköp. Har du erfarenhet av hållbarhetsarbete varav minst tre år inom ansvarsfulla inköp så är detta ett uppdrag för dig. Kunden sitter i Stockholm men då du endast behöver vara inne på kontoret en till två dagar i veckan och resterande dagar har möjlighet att jobba remote, så är du välkommen att söka till detta uppdrag oavsett var du bor. Läs mer nedan och lämna in en ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vid vissa uppdragsförfrågningar kan vi tyvärr inte gå ut med kunden i ett inledande skede. Men givetvis får du mer information senare i processen.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Rollen som hållbarhetsutvecklare för ansvarfulla inköp innebär att implementera metoder för att identifiera risker i leverantörskedjan, övervaka leverantörernas hållbarhetsarbete samt stötta kollegor internt och gentemot kunder samt leverantörer. Du blir en viktig länk i hållbarhetsfrågor mellan marknaden, kunder, leverantörer och inköpsteamet. Din plats kommer vara inom Hållbarhetsteamet, där du aktivt deltar på samma sätt som andra medlemmar i gruppen. 

Värt att veta

Detta är ett längre konsultuppdrag med start 2024-02-15 till 2024-11-15. Du kommer vara anställd av oss på TNG Tech men arbeta för och placerad hos vår kund i Stockholm. Introduktion sker mellan den 9 januari och den 9 februari 2024 på plats i Stockholm.

Tjänsten är 70 % av en heltidstjänst och du förväntas vara på plats 1-2 dagar på Stockholms kontoret, resterande tid sker flexibelt på distans. 

Under juli och augusti månad finns det utrymme för semester. 

Våra förväntningar

Vi utgår från att du har erfarenhet från minst tre liknande uppdrag som inte är äldre än tre år. 

Alla lediga jobb