TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Hallchef till Backahallen i Örebro

Har du erfarenhet av att leda andra och har kunden i fokus? Bra! Då kan du vara den administrativa chef vi söker till Backahallen.

Som hallchef på Backahallen i Örebro får du en bred och varierande roll där du ansvarar för personal, ekonomi och fastighet. Du har troligen ett idrottsintresse och är en person som trivs i föreningslivet.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får en roll som innebär stort eget ansvar för att hallen ska vara attraktiv och trivsam för både kunder, personal och den omfattande föreningsverksamheten. Tjänsten är helt rätt för dig som trivs i en flexibel roll, där du även deltar i evenemang utanför ordinarie arbetstid.

6 v semester
6 v semester
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Personalansvar för två vaktmästare, två receptionister, en shopansvarig samt några timanställda. Du rapporterar till den ekonomiska föreningens ordförande.

Klubbarna sköter verksamheten och har ansvar för klubbchefer, chefstränare och kanslist. Samarbetet er emellan är gediget. 

 

 

VEM ÄR DU?

Som person är du service- och kundfokuserad. Du tycker också att det är viktigt att personalen ska trivas på sin arbetsplats.

Du är en duktig och noggrann administratör som trivs i en bred roll. Du behöver inte vara expert på racketsporter, men det är bra om du har ett idrottsintresse. Det är meriterande om du har haft personalansvar och en erfarenhet av föreningsliv.

 

Alla lediga jobb