TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Handläggare sökes till Alecta

Alectas enhet för Försäkringsstöd söker nu två nya Handläggare

Gillar du att analysera och bemästra komplexa ärenden? Brinner du för att ge service till både kunder och kollegor? Har du dessutom en administrativ ådra i kombination med kunskap inom regelefterlevnad? Då kan du vara vår nya medarbetare! Vi söker nu två handläggare till vårt härliga team. Ansök idag!

Ditt anställningserbjudande

Avdelningen KUND består av cirka 100 dedikerade medarbetare som är indelade i sex olika grupper. Du kommer att bli en del av gruppen Försäkringsstöd, där vi är 15 medarbetare.

I vår grupp har vi ansvaret för att utreda, analysera och beräkna olika typer av försäkringshändelser. Vi ser till att alla utbetalningar genomförs korrekt och i rätt tid, vilket är av stor vikt för att ge våra kunder en känsla av trygghet.

Vi har ett nära samarbete inom hela avdelningen och fungerar även som en intern stöd- och specialistfunktion för övriga handläggargrupper. Vi arbetar ständigt för att säkerställa att vi använder de mest effektiva arbetsmetoderna, där förenkling och automatisering spelar en viktig roll. Kundens behov är alltid vår utgångspunkt och vi strävar efter att leverera den bästa servicen.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Lunchförmån
Lunchförmån

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter för rollen som Handläggare inom Försäkringsstöd kan inkludera:

Värt att veta

Vi erbjuder inte bara ett engagerande och meningsfullt arbete, utan också motiverade och kompetenta kollegor samt möjligheter till personlig utveckling. Vi prioriterar ditt välmående, din arbetsmiljö och en balanserad livsstil. Vår arbetsplats är belägen på Regeringsgatan i centrala Stockholm, men vi ger även möjlighet till flexibelt arbete och distansarbete under vissa delar av arbetstiden.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av beräkningar, där du behöver ta hänsyn till komplexa regelverk och administrativa arbetsuppgifter. Du har gymnasiekompetens, och kanske även en högskoleutbildning.

För att lyckas i rollen behöver du besitta en god analytisk förmåga och logiskt tänkande. Vidare har du en positiv inställning, är nyfiken och gillar att samarbeta. Då rollen innefattar kontakt med bla. andra pensionsförvaltare så bör du ha vana att kommunicera, via telefon, brev och mail.

Du behöver tycka det är roligt att kunna förklara något som ibland är krångligt och komplext på ett enkelt och begripligt sätt – i tal och skrift. Du gillar även att hitta lösningar för att kontinuerligt utveckla och förbättra både arbetssätt, service och tjänster. 

Du besitter en god datorvana samt talar och skriver flytande svenska.

Alla lediga jobb