TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Handläggare till kund i Ronneby

Har du en god känsla för service och trivs med varierande arbetsuppgifter?

Har du erfarenhet inom administration och vill ta klivet mot nya utmaningar? Då är det dig vi söker till ett uppdrag som Handläggare till kund i Ronneby.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 11 månader, med möjlighet till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Det här är en heltidstjänst där du utgår från kontoret i Ronneby. 

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som förväntas pågå åtminstone 11 månader.

Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som handläggare kommer du hantera nyteckning och ändring av befintliga avtal inom sparande och livförsäkring. Stort fokus för dig i rollen som handläggare är att du säkerställer en god service och en hög tillgänglighet till våra privatrådgivare.

Utöver ovanstående arbetar du också med att:

Värt att veta

Du kommer vara anställd av oss på TNG under uppdragstiden. Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Rollen som receptionist kommer du ha varierande arbetsuppgifter.

Våra förväntningar

För att bli framgångsrik i rollen som Handläggare ser vi gärna att du har några års erfarenhet av en liknande roll  Det är meriterande om du har relevant eftergymnasial utbildning. Som person är du service-minded, ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera och tycker om att arbeta självständigt.

Du uttrycker dig professionellt på svenska i både tal och skrift.

Alla lediga jobb