TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Handläggare till Södertälje, Stockholm

Nu söker vi en handläggare till vår kund i Södertälje!

Har du tidigare erfarenhet av kontering av leverantörsfakturor eller administration och brinner för att sätta kunden i fokus? Är du dessutom strukturerad, kommunikativ och stresstålig? Då kan du vara rätt person för detta uppdrag! Vi söker en handläggare till vår kund i Södertälje, Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund är en medelstor organisation som värdesätter varje anställd, men som genom den stora koncernen också besitter många möjligheter. Det är det bästa av två världar! Här erbjuds utrymme för handling, och för ambitiösa och idérika individer finns stora möjligheter att påverka. 

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av: 

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag på heltid. Arbetet är förlagt på kontorstider och du kommer arbeta från vår kunds huvudkontor i Södertälje, 30 minuter från Stockholm. Det finns möjlighet till hybridarbete. Uppdraget är till en början fram till 31/3 2024 medmöjlighet till förlängning. 

Här erbjuds ett mångsidigt och utvecklande arbete, och det största fokuset är att erbjuda förarna den bästa möjliga servicen.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har minst en gymnasieexamen och tidigare erfarenhet av arbete inom administration & kontering av leverantörsfakturor. Du bör ha goda kommunikationsfärdigheter, både skriftligt och muntligt, på både svenska och engelska.

Som handläggare på Fleet Adminstration behöver du vara serviceinriktad, ansvarstagande och eftersom vi arbetar i Team så förutsätter vi att du är en lagspelare. Du är noggrann, strukturerad och flexibel i ditt arbetssätt och kan arbeta förebyggande och lösningsorienterat. Vidare är viktigt att du kan prioritera och arbeta med flera olika arbetsuppgifter under ett tidvis högt tempo.

Brinner du för administration och gillar att arbeta i teamet är och tycker det är roligt att arbeta i ett högt tempo så är du den vi söker till detta team!

Alla lediga jobb