TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Handläggare till storbank i Göteborg

Vill du bidra till goda kundupplevelser? Vi söker nu handläggare till storbank i Göteborg.

Har du tidigare arbetat med bank & finans och/eller har ett intresse för sparande? I Göteborg söker vi flera handläggare, till en av storbankerna, som vill verka i ett sammansvetsat team. Teamet jobbar med att utföra och leverera uppdrag med hög kvalitet och god service till bankens kunder. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I jobbet som handläggare erbjuder vi dig en möjlighet att bidra med din kunskap men också att lära dig mer om finans,bankverksamhet och framförallt produkter inom sparande. Du kommer få arbeta i en internationell miljö och på en enhet inom banken som värdesätter gott samarbete och utveckling.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För att på bästa sätt komma in i arbetet blir de första veckorna intensiva med inlärning av bankens produkter, system och inte minst alla nya termer tillsammans med din lärare, som är en av dina nya kollegor. Målet är att du skall kunna ta egna uppdrag och jobba självständigt med hjälp av kollegorna inom några veckor. Du kommer till en miljö där man uppmanar till ständigt lärande och goda idéer tas gärna emot.

Detta jobb är ett bemanningsuppdrag som initialt är på tre månader. Du jobbar bekväma kontorstider och du jobbar på ett centralt kontor i Göteborg med några minuters promenad från Centralstationen.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig, en strukturerad person med god analytisk förmåga, som snabbt kan sortera mycket information. Du kommer att handlägga och utföra uppdrag med olika typer av sparande och försäkringsprodukter. Du sätter en ära i att alltid utföra din uppgift rätt, med bästa kvalitet och kunden i fokus. För banken är ditt engagemang och känsla för service en viktig del i arbetet. Du kan läsa och skriva god svenska samt följa skriftliga instruktioner. För att lyckas i arbetet bör du tycka om att arbeta i ett högt tempo och mot uppsatta mål i en miljö som jobbar med ständiga förbättringar. 

Alla lediga jobb