TNG
Handläggare till storbank i Göteborg

Handläggare till storbank i Göteborg

Vill du bidra till goda kundupplevelser? Vi söker nu handläggare till storbank i Göteborg.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-12-22
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Helene Eklund
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helene Eklund

031-7612223

Vill du bidra till goda kundupplevelser? Vi söker nu handläggare till storbank i Göteborg.

Har du tidigare arbetat med bank & finans och/eller har ett intresse för sparande? I Göteborg söker vi flera handläggare, till en av storbankerna, som vill verka i ett sammansvetsat team. Teamet jobbar med att utföra och leverera uppdrag med hög kvalitet och god service till bankens kunder. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I jobbet som handläggare erbjuder vi dig en möjlighet att bidra med din kunskap men också att lära dig mer om finans,bankverksamhet och framförallt produkter inom sparande. Du kommer få arbeta i en internationell miljö och på en enhet inom banken som värdesätter gott samarbete och utveckling.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Handlägga och leverera olika typer av produkter inom sparande på uppdrag av bankens rådgivare
  • Ärenden utförs åt kunderna med bästa kvalitet
  • Du kommer att arbeta i många olika system
  • Dokumentera i enlighet med lagar och uppsatta regler
  • Bidra med goda idéer för att förbättra processen med handläggningen
  • Kontakt med kollegor inom banken
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För att på bästa sätt komma in i arbetet blir de första veckorna intensiva med inlärning av bankens produkter, system och inte minst alla nya termer tillsammans med din lärare, som är en av dina nya kollegor. Målet är att du skall kunna ta egna uppdrag och jobba självständigt med hjälp av kollegorna inom några veckor. Du kommer till en miljö där man uppmanar till ständigt lärande och goda idéer tas gärna emot.

Detta jobb är ett bemanningsuppdrag som initialt är på tre månader. Du jobbar bekväma kontorstider och du jobbar på ett centralt kontor i Göteborg med några minuters promenad från Centralstationen.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig, en strukturerad person med god analytisk förmåga, som snabbt kan sortera mycket information. Du kommer att handlägga och utföra uppdrag med olika typer av sparande och försäkringsprodukter. Du sätter en ära i att alltid utföra din uppgift rätt, med bästa kvalitet och kunden i fokus. För banken är ditt engagemang och känsla för service en viktig del i arbetet. Du kan läsa och skriva god svenska samt följa skriftliga instruktioner. För att lyckas i arbetet bör du tycka om att arbeta i ett högt tempo och mot uppsatta mål i en miljö som jobbar med ständiga förbättringar. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-12-22
Helene Eklund
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helene Eklund

031-7612223

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16