TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Haninge kommun söker Gruppchef Park och Teknik

Spännande karriärmöjlighet: Haninge kommun söker nu en engagerad Gruppchef till driftenheten inom park- och teknikavdelningen.

Haninge kommun söker nu en gruppchef till sin nya avdelning för park och teknik. Med cirka 75 medarbetare och en bred kompetensbas som omfattar hela samhällsbyggnadsprocessen från idé till drift, erbjuder avdelningen en dynamisk arbetsmiljö. Om du motiveras av utmaningar, har en passion för att driva utveckling och trivs med att leda i förändring, är detta den perfekta rollen för dig. Dessutom kommer du att vara en del av en kommun med hög tillväxttakt, vilket ger dig möjlighet att vara med och forma framtiden.

Skicka in din ansökan idag och var med och skapa skillnad!

Ditt anställningserbjudande

Som gruppchef hos oss på Haninge kommun kommer du få ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Då rollen är ny har du möjlighet att vara med och påverka dess utformning.

Enheten är lokaliserad på Anläggarvägen 6 tillsammans med övriga tekniska enheter på förvaltningen. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum,
restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset , friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med övriga gruppcheferna säkerställer du att arbetsgrupperna planerar och genomför sin verksamhet utifrån det som är beslutat för verksamheten och anpassar arbetet utifrån förutsättningarna.

I rollen som gruppchef kommer dina primära ansvarsområden vara:

Värt att veta

Driftenheten är indelad i fyra grupper uppdelad på två geografiska områden och du utgör en av fyra gruppchefer inom driftenheten. Du har normalt personalansvar för 8 - 13 medarbetare. Uppdraget tillsammans är att enheten sköter den dagliga driften av parker, grönytor, lekplatser, vägar och parkeringsgarage och även säsongsbundna uppgifter som snöröjning, sandupptagning och sommarblommor.

Enheten ska på ett ekonomiskt och miljöinriktat sätt sköta invånarnas infrastruktur och grönytor så att
invånarna kan uppleva "det goda livet" i en tillgänglig, säker kommun.

Våra förväntningar

För att lyckas med uppdraget krävs det att du kan arbeta flexibelt och trivs med att leda i en föränderlig verksamhet. Din roll är till stor del operativ och du instruerar, följer upp och ger feedback ute i fält. Du har förmåga att skapa en god arbetsmiljö genom ett entusiasmerande och coachande ledarskap. Som gruppchef har du inblick och djupare förståelse för detaljfrågorna men agerar alltid ur ett helhetsperspektiv för att åstadkomma ett effektivt arbete.
Du har erfarenhet av: 

Som person har du i grunden ett prestigelöst förhållningssätt med förmåga att behålla helhetssyn utan att tappa detaljer. Vidare arbetar du proaktivt och agerar kvalitetsmedvetet. Du är kommunikativ och ser samarbete som en förutsättning för att leverera ett bra resultat.

Alla lediga jobb