TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Head of Facility Helpdesk

Swedbank i Stockholm söker en Head of Facility för ett spännande vikariat.

Vill du ha möjligheten att leda en härligt gäng på 6 personer på en av Sveriges storbanker? Här får du möjligheten att applicera dina ledaregenskaper och samtidigt bidra till att skötsel, hantering och utveckling av alla de resurser och tjänster som krävs för att en fastighet eller arbetsplats ska fungera bra och effektivt.

Detta är ett föräldravikariat under perioden 20230807-20240831.

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på TNG. För oss är det oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Du kommer att utgå från Swedbanks kontor på Landvägen 40 i Sundbyberg. Ditt team jobbar delvis remote vilket även du har möjlighet till om så önskas.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland andra vara:

Värt att veta

Helpdesk är en supportavdelning för alla medarbetare i Swedbank Sverige. Du kommer att leda ett team bestående av 6 kollegor som arbetar i Stockholm och på distans.
Teamet arbetar främst i bankens ärendehanteringssystem och tar emot cirka 200 ärenden per dag. Helpdesk hanterar även avtal och ger support när det gäller deras lokaler och de tjänster som finns i lokalerna såsom frukt, städning, fastighetsteknik och kösystem. De har nära kontakt med fastighetsägarna för sina kontor samt med de externa leverantörer de samarbetar med.

 

Våra förväntningar

Vi söker dig som är en strategisk, kreativ och effektiv ledare. Du har erfarenhet från liknande arbete och med det en god förståelse för vilka problem och därmed lösningar som kan uppstå inom fastighetsbranschen. Vidare är du driven, flexiblel och självgående.

Då kommunikation sker på både svenska och engelska krävs flytande tal och skrift i båda. Kan du dessutom estniska, lettiska eller litauiska är detta meriterande.

Alla lediga jobb