TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Head of Funding inom Treasury i Stockholm

Vi söker en interimskonsult för rollen som Head of Funding inom Treasury Group för vår kund i Stockholm!

Vi söker en erfaren och engagerad Head of Funding för vår kunds Treasury Group-team. Som Head of Funding kommer du att vara ansvarig för att säkerställa tillräcklig finansiering och likviditet för vår kunds organisation. Du kommer att spela en central roll i att hantera ekonomiska strategi och att kund kan möta sina finansiella behov på kort och lång sikt. Detta är ett konsultuppdrag med önskad start 1/9 och sträcker sig ca sex månader.

Vi erbjuder ett spännande och stimulerande uppdrag där du kommer att få möjlighet att påverka och forma organisationens finansiella framtid. Om du har en passion för finansiering, nätverkande och kommunikation då är detta en möjlighet för dig.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som underkonsult hos oss på TNG har du möjlighet att ta del av en fri roll med varierande utmaningar och eget ansvar. Du bestämmer själv takten och hur mycket du vill arbeta, och har alltid möjligheten att tacka nej till uppdrag som inte passar dig.

Hos oss blir det sällan långtråkigt eftersom du har möjlighet att arbeta med flera olika bolag inom olika branscher och områden. Det ger dig möjligheten att utveckla din kompetens och bredda ditt nätverk på ett spännande och utmanande sätt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara;

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag på 100% med start i september som pågår i ca sex månader. Du kommer tillhöra ett team på fyra personer, du välkomnas till kunds lokaler i Solna och förväntas vara på plats måndag - fredag. 

Som interimskonsult på TNG kommer du ingå i vårt konsultnätverk och vi kommer matcha dig med inkommande förfrågningar.

 

Våra förväntningar

Kvalifikationer och förväntningar på kandidaten:

Vi söker en driven och erfaren konsult som kan ta ansvar för finansieringsfunktionen och säkerställa effektiv likviditetsstyrning hos vår kund. Om du har erfarenheten och kompetensen, samt en passion för finansiering och likviditetshantering, ser vi fram emot att höra från dig.

Alla lediga jobb