TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Head of Sales för Makita Sverige i norra Stockholm

Är du en stark och analytisk ledare som brinner för utveckling? Makita Sverige söker en Head of Sales med säte i norra Stockholm!

Är du affärsdriven med dokumenterad erfarenhet av att leverera resultat och brinner för ett coachande ledarskap? Makita, marknadsledande leverantör av elverktyg och tillbehör för kunder inom bygg- och industribranschen, vill fortsätta expandera och söker nu en Head of Sales för deras fortsatta expansion. Du kommer att få stora möjligheter att själv driva och förbättra försäljningsarbetet. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med ett starkt varumärke i ryggen ansvarar du för Makitas fortsatta tillväxtresa. Det är en strategisk roll med ansvar för försäljningen av företagets produkter, befintliga produktområden liksom att identifiera nya affärsområden. Du har även personalansvar.

 

6 v semester
6 v semester
Tjänstebil
Tjänstebil
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Hos Makita Sverige får du arbeta med marknadsledande produkter som ligger i framkant i fråga om innovation och kvalitet. I rollen ingår:

• Utveckla företagets säljstrategi
• Utveckla, stötta och coacha säljteamet
• Utarbeta säljbudget
• Vara resultatansvarig för den svenska marknaden och rapportera direkt till VD
• Aktivt delta i avtalsförhandlingar
• Ansvara för att kartlägga och leda arbetet med att bearbeta nya kunder på den svenska marknaden
• Ansvara för utvecklingen av relationen med våra samarbetspartners och återförsäljare
• Ingå i ledningsgruppen

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är försäljningsansvarig på den svenska marknaden för ett globalt varumärke och en etablerad marknadsledare inom sitt område. Arbetet innebär många kontakter med återförsäljare och samarbetspartners för att utveckla affären på den svenska marknaden som du är resultatansvarig för. Du jobbar tätt tillsammans med ditt säljteam som till stor del befinner sig ute i landet samt med andra ledande befattningar i företaget.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av försäljningsledning både på operativ och strategisk nivå. Du brinner för utveckling, är analytisk och trygg i din ledarroll. Du är kommunikativ som person och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.
För att lyckas och trivas i rollen har du ett stort engagemang och intresse för försäljning. Du är lyhörd, resultatdriven och tar dig an utmanade uppgifter med struktur och energi. Då dina kunder och ditt säljteam finns runtom i Sverige drivs du av utmaningen att leda på distans i kombination med resande.

Alla lediga jobb