TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Helpdesk inom HR & Lön till Stockholm!

Stort bolag i Stockholm söker medarbetare till Helpdesk!

Är du en noggrann och strukturerad person som är van att leverera förstklassig service? Vill du vara den som supporterar vår kund i Stockholm med HR- och lönerelaterade frågor? Vår kund behöver förstärkning till sin Helpdesk. Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Här får du möjlighet att jobba i en stor organisation och supportera såväl medarbetare, HR-partners, myndigheter och chefer. Vår kund erbjuder en roll där du får utveckla dina kunskaper inom HR och Lön. Här finns möjlighet till mycket lärande och djupdykning i flera kollektivavtal.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen ingår du i ett team bestående av sex personer där ni tillsammans besvarar inkomna frågor via ett ärendehanteringssystem samt telefon. Du kommer att få besvara breda frågor inom såväl HR som lön.Värt att veta

Vår kund sitter i fina lokaler på Kungsholmen med goda kommunikationsförbindelser. Här blir du bli del av ett engagerat och kompetent team, och dina nya kollegor står redo att ta emot och introducera dig till arbetet!

Tjänsten är på heltid och är ett konsultuppdrag med start omgående och på 6 månader.

Våra förväntningar

Vi tror att du har en examen inom personalvetenskap eller annan utbildning inom lön. Vi ser även att du har viss tids erfarenhet av att praktiskt arbetat med HR- och/eller lönearbete. Vidare är du trygg i dig själv, nyfiken och lösningsorienterad. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, strukturerad och initiativtagande. Du drivs av att leverera service på en hög nivå och tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Givetvis är du också kommunikativ och älskar att ha med människor att göra - det säger sig självt!

Alla lediga jobb