TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Helpdesk / supporttekniker till IT-bolag i Örebro

TNG söker en first line / supporttekniker / helpdesk till vår kund i centrala Örebro.

TNG söker för kunds räkning en helpdesk / supporttekniker / first line-support till vår kund i centrala Örebro. Du kommer arbeta i ett större supportteam med starkt kundfokus. Kunden har en modern arbetsplats och deras kontor är beläget centralt i Örebro.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer få arbeta i ett växande och framgångsrikt produktbolag med en grupp av supporttekniker där du får möjligheten att utveckla din kompetens. Kunden är ett innovativt IT-bolag som är marknadsledande inom sin bransch.

Som konsult via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge teknisk användarsupport kring kundens produkter samt minimera störningar. Tillsammans med teamet arbetar du för att säkerställa att kunderna får en snabb och effektiv support. 

I rollen hanterar du en stor variation av supportfrågor. Du registrerar nya kunder, hanterar enklare problem av administrativ karaktär och löser svårare tekniska uppgifter, som kräver mer omfattande utredningar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som supporttekniker är det också din uppgift att identifiera viktiga kundbehov och ta dessa vidare inom organisationen, så att företaget på bästa sätt kan ta hand om och utveckla kundens produkter för ökad kundnöjdhet.

Du kommer vara anställd av TNG och arbeta hos vår kund under hela uppdraget. Det är ett längre konsultuppdrag med start i januari. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet från service över telefon och en teknisk kompetens. Du har mycket goda kunskaper i svenska och i engelska, både i tal och i skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet inom fordons- eller försäkringsbranschen.

Vi söker dig som är kommunikativ och pedagogisk. Du tar ett stort eget ansvar och trivs att arbeta tillsammans med andra. Vidare så har du ett genuint intresse för service och kvalitet.

Alla lediga jobb