TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Helpdesk till IT-bolag i Göteborg

Vill du jobbamed helpdesk i ett framgångsrikt företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas?

Här får du jobba med kunder inom många olika branscher, allt från tillverkning till renodlade säljbolag. Alla har de en gemensam nämnare i att uppskatta kvalitativa och långsiktigt hållbara lösningar inom IT.

Vi letar dig som vill jobba med helpdesk i ett stabilt bolag som funnits sedan 2004.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Friskvård
Friskvård
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

Till de huvudsakliga arbetsuppgifterna hör:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten innebär att man skall vara inne på kontoret i Mölndal 08:00-17:00 mån-fre svara i telefon och mail när användarna kontaktar oss.

Detta är ett konsultuppdrag där ambitionen är att uppdraget ska övergå i en anställning hos kunden efter sex månader.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett affärsinriktat arbetssätt med förståelse för kundens behov och verksamhet. Du ser fördelarna med att jobba i ett mindre bolag där du kan få stor möjlighet att påverka och komma med idéer.

Som person är du ansvarstagande, nyfiken, driftig och älskar att lära dig nya saker. Du har intresse för teknik och brinner för att jobba med människor och kundvård.


Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt är duktig på att dokumentera lösningar. Detta då vissa av våra kunder är engelskspråkiga. 

Alla lediga jobb