TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Heltid / Deltid Kundservice till EnterCard

Är du intresserad av nytt jobb inom kundservice på finansbolag? Till EnterCard söker vi dig som vill jobba med service inom krav.

Trivs du att jobba i en kundnära roll? Vill du bli en del av ett härligt team på EnterCard inom deras kravverksamhet på kundtjänst? Vi söker nu två personer både heltid och deltid (extra) med start så snart som möjligt. Sök rollen som kravhandläggare idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som kravhandläggare inom kundservice på EnterCard får du möjlighet att jobba hos en ledande aktör inom utgivning av betal- och kreditkortsprodukter. Nu söker vi dig som är tillgänglig omgående och som vill ha ett roligt och serviceinriktat jobb med trevliga kollegor!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer ingå i avdelningen Credit Risk och tillhör företagets kravverksamhet. I rollen som handläggare inom krav kommer du huvudsakligen att hantera inkommande och utgående samtal till företagets kunder.

I samtalen informerar du kunderna att göra inbetalningar som de av någon anledning är sena med. Det är av stor vikt att du som handläggare är lyhörd för kundens behov samtidigt som du agerar som en god representant för företaget för att hitta bästa möjliga lösning för samtliga parter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att bli en del av ett härligt team på 10 personer och EnterCard sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Till rollen som kravhandläggare söker vi dig som:

Alla lediga jobb