TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Heltidsroll på Fitness24Seven i Skåne

Fitness24Seven söker efter dig som är serviceminded, gillar träning och sätter kunden i största fokus. Läs vidare och sök idag!

Tycker du om att ta ansvar och arbeta självständigt? Har du ett intresse av träning och hälsa? Vill du jobba med kundservice där du får bygga mycket personliga relationer? Då är Fitness24Seven stället för dig! Nu söker vi efter en ambulerande Site Responsible till anläggningarna i Skåne. Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som ambulerande Site Responsible på anläggningarna i Malmö/Skåne kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som ambulerande Site Responsible får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site Responsible. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ambulerande Site Responsible kommer du att ansvara för driften på dina gymanläggningar. Det innebär bland annat att:

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans på dina gymanläggningar. Detta är en tjänst som ambulerande Site Responsible, vilket innebär att du varje morgon får reda på vilken anläggning du ska jobba på under dagen. De flesta gymmen ligger i området kring Malmö men du kommer ibland åka till de andra gymmen runt om i Skåne så som Trelleborg, Helsingborg, Ängelholm, Kristianstad eller Landskrona.

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans på dina gymanläggningar. Tjänsten är heltid med arbetstider måndag till fredag 11:30-19:15 och startar så snart rätt person kan vara på plats. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som ambulerande Site Responsible.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Alla lediga jobb