TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Admin till kund i centrala Malmö

Uppdrag som HR Admin på deltid för dig som är student eller har annan parallell sysselsättning

Till vår kund i centrala Malmö söker vi dig som har möjlighet att arbeta ungefär 16 h per vecka. Du kommer att stötta företagets interna rekryteringsavdelning och chefer med delar av rekryteringsprocessen. Du kommer framförallt att arbeta med telefonintervjuer och administration.


VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är ett perfekt jobb för dig som vill lära dig mer om rekrytering och operativt HR-arbete i en administrativ och serviceinriktad roll. Då detta är ett konsultuppdrag via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget innebär en timanställning på TNG med uppdrag hos en av våra kunder i centrala Malmö. Behovet är varierande med start omgående. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som fortfarande studerar PA programmet eller liknande och som söker extrajobb. Om du studerar ser vi gärna att du har minst 1,5 år kvar av dina studier. Det är meriterande om du har erfarenhet av rekrytering. Som HR Admin måste du vara en god administratör med hög servicegrad. Som person är du en lagspelare och ha ett stort intresse för människor. Du är även självständig, strukturerad, effektiv och utåtriktad.

Utifrån uppdragets omfattning i timmar och varaktighet passar jobbet bra för dig som är student eller dig som av andra skäl har intresse för ett kortare uppdrag på deltid och är flexibel med arbetstider på dagtid.

 

Alla lediga jobb