TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-administratör – Internship på DNB i Stockholm

Vi söker student som vill jobba extra inom HR-administration. Delta i DNBs, en av Nordens största banker, internship under 2022.

Är du student och intresserad av HR och vill jobba med personalfrågor inom DNB? Studerar du personal- eller beteendevetenskap och vill nu använda dina teoretiska kunskaper inom bank- och finansbranschen? Vi söker dig som vill jobba extra under våren på DNBs HR-avdelning och sedan sommarjobba 2022.

Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att fortsätta utvecklas inom HR samtidigt som det ger dig många fördelar vidare i karriären.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos DNB får du inblick i en av Nordens största banker och därmed värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen. Här kommer du få jobba nära verksamheten med projekt där du får möjligheten att komma med nya idéer och infallsvinklar för bankens fortsatta utveckling.

Du kommer ingå i avdelningen People som utgörs av en grupp med fem erfarna HR-medarbetare med öppen stämning och högt i tak. Du kommer ha en varierad roll, och komma i kontakt med många delar inom HR-området.

Detta är ett betalt internship med möjlighet till fortsatt extrajobb inom banken under dina framtida studier vilket ger dig ett stort försprång i din framtida karriär.

Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny Teknik
Ny Teknik
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Detta är en koordinerande roll där du kommer jobba agilt samtidigt som du får chansen att självständigt driva egna projekt. Du kommer vara involverad i flera delar av HR-arbetet som varierar beroende på vad som är aktuellt under året. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att:

I rollen får du en övergripande förståelse för många delar inom DNB som kommer gynna ditt professionella nätverk.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här får du börja med att jobba extra en/två dagar i veckan under våren 2022 för att senare komma in och sommarjobba med eventuell förlängning under hösten.

Du kommer att få sitta i DNBs fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

DNB söker dig som studerar personal-/beteendevetenskap eller human recources management (eller motsvarande utbildning). Som person är du modig, ansvarsfull och nyfiken. Du har lätt för att ändra fokus och är inte rädd för att bemöta olika typer av människor.

Alla lediga jobb