TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-administratör / Löneadministratör i Örebro

HR - och löneadministratör till företag med ledande ställning inom sin bransch. Deltidstjänst i Örebro. Sök idag!

Vi söker en initiativtagande och erfaren HR-administratör / löneadministratör med en passion för att skapa framgång. Om du har ett erfarenhet inom löneadministration och erfarenhet av HR - och personaladministration då är det dig vi söker! Vår kund är ett stabilt bolag med huvudkontor i Örebro. Tjänsten är ett deltidsuppdrag med stora chanser att bli överrekryterad. Start omgående!

Om du är redo att ta dig an en ny utmaning och tror att du har vad som krävs för att lyckas i rollen då vill vi höra från dig!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund är ett företag som är etablerat i Europa med huvudkontor i Örebro. Som en del av företagets team kommer du att ha en central roll och möjligheten att påverka företagets interna processer gällande HR och löneadministration.

Du kommer till ett företag med konkurrenskraftiga förmåner och en arbetsmiljö som uppmuntrar tillväxt och prestation.

Inledningsvis har vi inte möjlighet att gå ut med företagets namn. Men låter tjänsten intressant i sin helhet ser vi fram emot din ansökan och berättar givetvis mer i ett senare skede om arbetsgivaren.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HR- och löneadministratör kommer du att ha ansvar för löneadministrationen för företagets svenska bolag och stödja HR-avdelningen i diverse arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Värt att veta

Denna tjänst är en deltidstjänst på 50% och är en tillsvidaretjänst. Det finns möjlighet att antingen börja sin anställning som konsult eller att bli anställning hos kunden direkt.

Som konsult blir du anställd av oss på TNG med arbetar på plats hos vår kund (företaget). 

Våra förväntningar

Alla lediga jobb