TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-administratör till Skanska i Stockholm!

Vill du utvecklas inom HR i en bred roll med varierande administrativa uppgifter? Skanska i Stockholm söker en HR-administratör

Skanska med kontor på Kungsholmen i Stockholm behöver förstärka sin HR-avdelning med en positiv och administrativt intresserad kollega. Vi söker därför dig som vill arbeta med HR-administration, med fokus på anställning, personal och avtal.

Välkommen att läsa mer om rollen och skicka in din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Allt vi bygger, bygger vi förkommande generationer. Vi vet att våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg, att du trivs på jobbet och har kul med dina kollegor.

Skanska har kommit långt på den digitala resan inom HR och nu har du chansen att få hjälpa till genom att bidra administrativt inom HR. I denna roll erbjuds du ett stort ansvar samtidigt som du har stöd från engagerade HR-kollegor.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HR-administratör kommer du att ta dig an ärenden genom Skanskas ärendehanteringssystem.

Du kommer bland annat att:

Värt att veta

Skanska sitter i fina lokaler i Stadshagen med goda kommunikationsförbindelser. Här blir du bli del av ett engagerat och kompetent team, och dina nya kollegor står redo att ta emot och introducera dig till arbetet!

Arbetstiderna är 8-16.15 med 30 min lunch och det erbjuder flex.

Notera att detta är en anställning som konsult hos TNG, där du blir uthyrd till Skanska. Hos TNG får du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen; schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Våra förväntningar

Vi tror att du har arbetat med administration under flera år och det är meriterande om du arbetat med HR-administration. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.
Som person är du noggrann, strukturerad och initiativtagande. Du drivs av att leverera service på en hög nivå och tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Givetvis är du också kommunikativ och älskar att ha med människor att göra - det säger sig självt!

Alla lediga jobb