TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR administratör till Stockholm!

Vill du utvecklas inom HR i en bred roll med varierande administrativa uppgifter? Vår kund i Stockholm söker en HR-administratör!

Vår kund i Stockholm behöver under hösten förstärka sin HR-avdelning med en positiv och administrativt intresserad kollega. Vi söker därför dig som vill arbeta med HR-administration, med fokus på anställning, personal och avtal.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start 2022-09-01 fram till 2022-12-31.

Ditt anställningserbjudande

Vår kund är på en spännande förändringsresa inom HR och nu har du chansen att få hjälpa till genom att bidra administrativt inom HR. I denna roll erbjuds du ett stort ansvar samtidigt som du har stöd från engagerade HR-kollegor. Ett perfekt steg för dig som jobbat lite extra eller haft en praktik inom HR och vill bygga vidare på ditt CV!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HR-administratör kommer du att ta dig an ärenden genom vår kunds ärendehanteringssystem
Du kommer bland annat att:

Värt att veta

Vår kund sitter i fina lokaler i Stadshagen med goda kommunikationsförbindelser. Här blir du bli del av ett engagerat och kompetent team, och dina nya kollegor står redo att ta emot och introducera dig till arbetet!

Tjänsten är på heltid och är ett konsultuppdrag med start 2022-09-01 och löper fram till 2022-12-31.

Våra förväntningar

Vi tror att du är relativt nyexaminerad från personalvetarprogrammet på högskola/universitet och kanske har du jobbat extra eller haft en praktik på en HR-avdelning. Vi ser att du tidigare arbetat inom service och det är meriterande om du arbetat administrativt. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, strukturerad och initiativtagande. Du drivs av att leverera service på en hög nivå och tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Givetvis är du också kommunikativ och älskar att ha med människor att göra - det säger sig självt!

Alla lediga jobb