TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-administratör till trafikföretag i Göteborg

Söker du ditt första jobb inom HR och älskar administration? Ta chansen att utvecklas hos vårt kundföretag i Göteborg!

Vår kund utökar nu sin verksamhet i Göteborg och behöver förstärka sin HR-avdelningen inför våren. Vi söker därför dig som vill arbeta med HR-administration under en period, med fokus på avtal, anställning och onboarding av kollektivanställda.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid som löper fram till sommaren och drar igång omgående! Därför vill vi gärna ha din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är en stor operatör inom persontrafik och lägger stort fokus på hållbar utveckling. Nu har du chansen att få hjälpa till i en växande fas genom att bidra administrativt inom HR. I denna roll erbjuds du ett stort ansvar samtidigt som du har stöd från engagerade HR-kollegor. Ett perfekt steg för dig som jobbat lite extra eller haft en LIA inom HR och vill bygga vidare på ditt CV!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som HR-administratör kommer du att få bidra i alla kundens HR-processer.
Du kommer bland annat att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara placerad på vår kunds kontor i centrala Göteborg. Här blir du bli del av ett engagerat och kompetent HR och rekryteringsteam, och dina nya kollegor står redo att ta emot och introducera dig till arbetet!

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar 8.30-17.00.
Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är relativt nyexaminerad inom HR eller Personalvetarprogrammet och kanske har du jobbat extra eller haft en LIA på någon HR-avdelning. Du kommer att arbeta mestadels med kollektivanställda och måste hantera avtal med både tim -och heltidsanställda. Du bör också kunna hantera olika system och känner att du snabbt kan komma in i ett nytt arbete. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

I övrigt är du en duktig administratör, van att skapa struktur i ditt arbete på ett självständigt sätt. Dina personliga egenskaper är för övrigt det vi lägger störst vikt vid. Vi tror att rätt person är relationsskapande, då du i rollen möter många olika slags människor varje dag. Du har integritet, då du hanterar stora mängder information kring medarbetare. Ibland behöver snabba beslut fattas; då hoppas och tror vi att du gör välavvägda och kloka beslut på "good enough" nivå, hellre än att vänta. Givetvis är du också kommunikativ och älskar att ha med människor att göra - det säger sig självt!

Alla lediga jobb