TNG
HR administratör till välkänt bolag på Lindholmen

HR administratör till välkänt bolag på Lindholmen

Söker du ett jobb inom HR och älskar administration? Ta chansen att utvecklas som konsult hos vårt kundföretag i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-01
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Söker du ett jobb inom HR och älskar administration? Ta chansen att utvecklas som konsult hos vårt kundföretag i Göteborg!

Du som älskar HR och administration samt tycker att den viktigaste framgången i ett företag är människorna, du måste läsa vidare. För här kan du som är i början av din karriär och vill bygga dig en bra erfarenhet av att arbeta brett inom HR en riktig möjlighet. Vi söker nu en engagerad och lösningsorienterad konsult som vill arbeta med HR-administration till vårt kundföretag på Lindholmen.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående, så skicka därför in din ansökan redan idag.
Välkommen!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund utvecklar en mjukvara för att effektivisera detaljhandel inom fordonsbranschen och lägger stort fokus på hållbar utveckling. Nu har du chansen att få hjälpa till i en växande fas genom att bidra administrativt inom HR. I denna roll erbjuds du ett stort ansvar samtidigt som du har stöd från engagerade kollegor. Ett perfekt steg för dig som jobbat lite extra eller haft en praktik inom HR och vill bygga vidare på ditt CV!

Uppdraget är på heltid och du förväntas påbörja uppdraget inom ett par veckor, dvs omgående. Uppdraget är till en början på 6 månader med goda möjligheter till förlängning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Administrera och dokumentera i olika HR-system.
  • Stötta chefer med On och Off boarding.
  • Fördela accesser, konton, lösenord och inlogg för nyanställda.
  • Koordinera och kommunicera med medarbetare och kandidater i olika HR-frågor.
  • Stötta kollegor i övrigt förekommande uppgifter kring avtal, anställningar och personallistor.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här blir du en del av ett engagerat och kompetent HR-team på 3 personer, och dina nya kollegor står redo att ta emot och introducera dig till arbetet. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar med generella kontorstider. 

Du har möjlighet att både arbeta från vår kunds kontor på centrala Lindholmen med goda kommunikationsmöjligheter samt att arbeta hemifrån, ett flexibelt uppdrag helt enkelt.

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är relativt nyexaminerad inom HR eller Personalvetarprogrammet och kanske har du jobbat extra eller haft en praktik på någon HR-avdelning. Vi ser att du tidigare arbetat inom administration och kan hantera olika system samt känner att du snabbt kan komma in i ett nytt arbete. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

I övrigt är du en duktig administratör, van att skapa struktur i ditt arbete på ett självständigt sätt. Dina personliga egenskaper är för övrigt det vi lägger störst vikt vid. Vi tror att rätt person är relationsskapande, då du i rollen möter många olika slags människor varje dag. Du har integritet, då du hanterar stora mängder information kring medarbetare. Ibland behöver snabba beslut fattas; då hoppas och tror vi att du gör välavvägda och kloka beslut på "good enough" nivå, hellre än att vänta. Givetvis är du också kommunikativ och älskar att ha med människor att göra - det säger sig självt!

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-01
Martin Andersson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16