TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Administratör

Har du ett stort intresse för system? Vill du arbeta i en stöttande funktion där du får vara med och påverka?

Vi söker en HR-administratör till ett uppdrag med omgående start hos vår internationella kund med placering i Stockholm! Sök jobbet redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig ett uppdrag som konsult hos en av våra kunder i Barkaby som innebär spännande utmaningar och möjligheten att utvecklas i en ny organisation.

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som HR-administratör kommer du agera systemspecialist när det kommer till SAP e-recruiting och stötta HR-specialisterna i deras dagliga arbete. Under hösten genomgår vår kund ett systembyte till Successfactors där din roll kommer att vara stöttande gentemot projektledaren. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget är ett vikariat på nio månader med start i början på augsuti. Du kommer att vara anställd på TNG och arbeta under uppdraget hos vår kund i Barkaby.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och har tidigare erfarenhet av HR administration. Du har ett starkt intresse för system och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete SAP e-recruiting/Successfactors. Vi ser också att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du noggrann, strukturerad och initiativtagande. Du drivs av att leverera service på en hög nivå och tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. 

Alla lediga jobb