TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner & Kommunikatör till Smarteyes

HR Business Partner och internkommunikatör som drivs av öppenhet till Smarteyes i Göteborg

I den här rollen får du kombinera klassiskt HR-arbete med internkommunikation. Som HR Business Partner och internkommunikatör på Smarteyes ansvarar du för att driva ett proaktivt HR-arbete och internkommunikation utifrån beslutad HR strategi och aktivt bidra och verka för att arbetet stödjer affärsutvecklingen genom de olika HR-processerna.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Då rollen är ny kommer du få stora möjligheter att utvecklas och du förväntas vilja vara med och påverka utformningen. Smarteyes är en modern värderingsstyrd organisation. Du kommer att verka i en dynamisk internationell miljö och ingår i ett mindre team där du rapporterar till HR-chef.

 

6 v semester
6 v semester
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden är;

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är kontinuerligt med och utvecklar processer, arbetssätt och rutiner inom HR och internkommunikation. Du ansvarar för att aktivt genomdriva gemensamma aktiviteter och projekt. Du bidrar till företagets värderingsstyrda arbete med utveckling och målet om att vara en attraktiv arbetsgivare med kompetenta, engagerade och välmående medarbetare. Smarteyes är en modern arbetsgivare som erbjuder flexibilitet i arbetsrollen och du rapporterar till HR-chefen och ingår i ett mindre team. Kontoret är placerat i centrala Göteborg i fina och fräscha lokaler.

 

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har dokumenterat goda kunskaper i att praktiskt ha arbetat med allmänt förekommande HR uppgifter. Du har också goda kunskaper genom tidigare arbete med internkommunikation och Employer Branding. Din utbildningsbakgrund är inom HR eller liknande område kompletterat med praktiska erfarenheter. Meriterande är om du skaffat dig dina kunskaper inom HR och internkommunikation inom Retail eller personalintensiv servicebransch. 

Då vi är en internationell koncern och det material du ska producera oftast används i alla länder behöver du behärska såväl svenska som engelska på en hög nivå.

Som person vill vi att du är duktig på att skapa nytt, har en vilja att få vara med och påverka och leverera resultat effektivt och med hög kvalitet. Du har en förmåga att lätt skapa förtroende och att utstråla trovärdighet är viktigt för dig. Du arbetar konsultativt genom att förstå behov, arbeta metodiskt och coachande. 

Alla lediga jobb