TNG
HR Business Partner & Kommunikatör till Smarteyes

HR Business Partner & Kommunikatör till Smarteyes

HR Business Partner och internkommunikatör som drivs av öppenhet till Smarteyes i Göteborg

Arbetsgivare Smarteyes
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-28
6 v semester 6 v semester
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Anna Rydbacken
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Rydbacken

031-7612225

HR Business Partner och internkommunikatör som drivs av öppenhet till Smarteyes i Göteborg

I den här rollen får du kombinera klassiskt HR-arbete med internkommunikation. Som HR Business Partner och internkommunikatör på Smarteyes ansvarar du för att driva ett proaktivt HR-arbete och internkommunikation utifrån beslutad HR strategi och aktivt bidra och verka för att arbetet stödjer affärsutvecklingen genom de olika HR-processerna.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Då rollen är ny kommer du få stora möjligheter att utvecklas och du förväntas vilja vara med och påverka utformningen. Smarteyes är en modern värderingsstyrd organisation. Du kommer att verka i en dynamisk internationell miljö och ingår i ett mindre team där du rapporterar till HR-chef.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden är;

  • Operativt arbete med allmänt förekommande HR frågor i samverkan med HR chef, regionchefer och landschefer.
  • Ansvara för löneprocessen
  • Utveckling av utbildningar
  • HR administration
  • Operativt arbete med internkommunikation och Employer Branding i samarbete med HR chef och marknad.
  • Arbeta med processer, strukturer och kanaler för internkommunikation
  • Producera innehåll för internkommunikation
  • Följa upp och utveckla internkommunikationen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är kontinuerligt med och utvecklar processer, arbetssätt och rutiner inom HR och internkommunikation. Du ansvarar för att aktivt genomdriva gemensamma aktiviteter och projekt. Du bidrar till företagets värderingsstyrda arbete med utveckling och målet om att vara en attraktiv arbetsgivare med kompetenta, engagerade och välmående medarbetare. Smarteyes är en modern arbetsgivare som erbjuder flexibilitet i arbetsrollen och du rapporterar till HR-chefen och ingår i ett mindre team. Kontoret är placerat i centrala Göteborg i fina och fräscha lokaler.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har dokumenterat goda kunskaper i att praktiskt ha arbetat med allmänt förekommande HR uppgifter. Du har också goda kunskaper genom tidigare arbete med internkommunikation och Employer Branding. Din utbildningsbakgrund är inom HR eller liknande område kompletterat med praktiska erfarenheter. Meriterande är om du skaffat dig dina kunskaper inom HR och internkommunikation inom Retail eller personalintensiv servicebransch. 

Då vi är en internationell koncern och det material du ska producera oftast används i alla länder behöver du behärska såväl svenska som engelska på en hög nivå.

Som person vill vi att du är duktig på att skapa nytt, har en vilja att få vara med och påverka och leverera resultat effektivt och med hög kvalitet. Du har en förmåga att lätt skapa förtroende och att utstråla trovärdighet är viktigt för dig. Du arbetar konsultativt genom att förstå behov, arbeta metodiskt och coachande. 

Smarteyes

Smarteyes

Smarteyes är ett värderingsstyrt företag med en stark kultur där medarbetarengagemang värderas högt och är en framgångsfaktor för Smarteyes. Värdegrunden bygger på enkelhet, omtanke och förändring.

Smarteyes har flera års topplaceringar på Great Place to Works lista för Sveriges bästa arbetsplatser, 2020 en tredjeplats och ärofyllda Hall of Fame. Placeringar förenat med stolthet och dedikerat arbete. För oss är engagerade och motiverade medarbetare vår viktigaste tillgång och vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsmiljö och kultur där medarbetarna trivs.

Smarteyes brinner för att alla ska ha råd med designade glasögon och toppmodern ögonhälsa. Vi vill göra det bästa för våra kunder då vår vision är att bli den mest rekommenderade optikern.

På vår hemsida kan du läsa mer om våra värderingar och vad som driver oss och varför vi går till jobbet varje dag men också medarbetaruttalanden om hur det är att jobba på Smarteyes.
Läs mer om oss på www.smarteyes.se

Smarteyes
Arbetsgivare Smarteyes
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-28
Anna Rydbacken
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Rydbacken

031-7612225

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 37