TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner till Ahlsell

Resultatorienterad och konsultativ HR Business Partner till Ahlsell Region Syd med placering i Malmö

Söker du en HR Business Partner roll på en arbetsplats där ledningen har självklar och hög prioritet på företagskultur, jämställdhet och livslångt lärande? Som HR Business Partner på Ahlsell arbetar du strategiskt såväl som operativt med fokus att coacha och vägleda våra ledare för att tillsammans fortsätta skapa branschens bästa arbetsplats. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Ahlsell är HR en integrerad del av verksamheten och vi arbetar för att ge förutsättningar och stöd till organisationen. Att medarbetarupplevelsen är prioriterad hos oss på Ahlsell är tydlig. Här blir du en del av ett kompetent team som utvecklar varandra, är ambitiösa och har nära till skratt. Till detta härliga team söker vi nu en resultatorienterad, kommunikativ och positiv HR Business Partner som vill vara med och bidra till Ahlsells fortsatta utveckling och framgång.
Vi har kommit en bra bit på vår digitaliseringsresa, och jobbar just nu med att automatisera uppföljning av HR KPI:er.

6 v semester
6 v semester
Betald mobil
Betald mobil
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Som HR BP etablerar du HR som en given affärspartner för verksamheten och du stöttar chefer på strategisk såväl som operativ nivå. Vi jobbar främst på en övergripande nivå genom att stärka våra ledare och ditt förhållningssätt är konsultativt och du kan utmana tankar och idéer för att säkerställa att rätt verktyg och processer används för att stötta organisationen. Rollen innebär självständigt arbete men du samarbetar mycket med övriga kollegor i HR-teamet som totalt idag är ca 20 personer.

I rollen ingår bland annat att:

Värt att veta

Våra förväntningar

Alla lediga jobb