TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner till Din Bil i Göteborg

Är du redo för en omväxlande och affärsnära HR-utmaning? Nu söker Din Bil en erfaren HR Business Partner till Göteborg!

Vill du arbeta i en omväxlande och spännande tjänst inom HR? En tjänst som ger dig möjligheten att ta del av många utmanande frågeställningar? Då kan detta vara en möjlighet för dig! Vi letar efter dig som vill arbeta i en bred och utvecklande roll där ingen dag är den andra lik. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Ta chansen och bli en del av den operativa verksamheten i en roll där du får möjlighet att vara en stöttande funktion för verksamheten. Du får en ypperlig möjlighet att vara med och påverka och göra skillnad samt dela med dig av dina erfarenheter. Du blir en viktig nyckelspelare för vår organisation.

Jobba hemma
Jobba hemma
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Din roll kommer innebära att du aktivt stödjer och utvecklar våra chefer och medarbetare, både i det dagliga arbetet och i vår strategiska förändringsresa. Du kommer att ha en självständig position med stöd från vår HR-chef och teamet samt samarbeta med vår regiondirektör och ledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

Värt att veta

Din Bil Gruppen är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Vi representerar märkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche och Europcar på den svenska marknaden. Vi har drygt 60 olika anläggningar i regionerna Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna. Hos oss på Din Bil får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Din Bil Sverige genomför i samtliga rekryteringar en kontroll av CV, referenser och bakgrundskontroll. 

Våra förväntningar

För att trivas bra i rollen bör du ha:

Alla lediga jobb