TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-Business Partner till Euromaint

Nu söker vi en erfaren och handlingskraftig HRBP till Euromaint i Örebro.

Letar du efter en verksamhetsnära tjänst som HR Business Partner ( HRBP ) där du får användning för din gedigna erfarenhet inom HR? Vill du vara med på en spännande transformationsresa i ett internationellt bolag som är ledande aktör inom tågunderhåll? Då har vi en spännande möjlighet för dig där du som HRBP blir en del av Euromaints professionella HR-team.

Med din gedigna erfarenhet och kompetens inom HRs nyckelprocesser kommer du vara med och forma företagets framtid och bidra att vår verksamhet har rätt förutsättningar till att skapa en kultur där medarbetarna trivs och utvecklas. Låter det som en utmaning för dig?

Ditt anställningserbjudande

Euromaint är en ledande aktör inom tågunderhåll samt en flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar till nytänkande. Här erbjuds du att komma in i ett spännande skede för vår verksamhet där HR spelar en viktig roll i den resan. Vi arbetare både i ett område som är viktigt för hållbarhet och ett internationellt sammanhang.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HRBP kommer du mestadels arbeta operativt men även strategiskt. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att: 

Värt att veta

I HR-teamet står samarbete, arbetsglädje och nytänkande högt på agendan.

Tjänsten är på heltid med förtroendetid. Din placeringsort är i Örebro. Då verksamheten är geografiskt spridd ingår visst resande inom Sverige vid behov.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom personaladministration, beteendevetenskap eller motsvarande erfarenhet. Vi tror att du tidigare arbetat som HRBP eller i en likande roll med mycket god erfarenhet från brett HR arbete, gärna i en större internationell organisation.


Du har erfarenhet av fackliga förhandlingar och klarar av att tolka kollektivavtal samt är trygg i att hantera alla typer av frågor kopplade till arbetsrätt. Du har också god systemvana och erfarenhet av Officepaketet. Har du även erfarenhet av HR-system är även detta meriterande för rollen.


Som person är du målfokuserad, självständig och kommunikativ samt har en god förmåga att arbeta strukturerat. Du har god samarbetsförmåga, är förtroendegivande och trivs i en bred och verksamhetsnära tjänst. Du brinner för att arbeta i en central och drivande roll och utmanas av att arbeta med nya processer och utvecklingsarbeten. Viktigt i rollen är att du är duktig på att bygga relation med olika människor i olika miljöer. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du är handlingskraftig har resultatfokus och kan prioritera i vardagen. Du trivs i en roll med ansvar och driver självständigt arbetet framåt.


Då många kollegor är engelskspråkiga och viss rapportering till moderbolaget CAF sker på engelska, är det ett krav att du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb