TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner till företag i Lund

Vill du arbeta i en bred och utvecklande HR-roll? Nu söker vi en HR Business Parter till ett internationellt företag i Lund Skåne

Trivs du i en konsultativ och bred roll som HR Business Partner? Vill du arbeta som HR konsult på ett internationellt företag inom tech-branschen i Lund, Skåne? Som HR Business Partner arbetar du strategiskt såväl som operativt med fokus på att coacha cheferna och driva olika typer av HR-frågor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här erbjuds du ett utvecklande och självständigt arbete hos ett internationellt företag inom tech-branschen. Du arbetar i en bred HRBP roll där du ges mycket ansvar och får vara drivande i olika HR-processer.

Detta är ett konsultuppdrag via TNG med start omgående. Uppdraget är på heltid och löper på i minst 6 månader med chans till förlängning eller anställning direkt hos företaget. 

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension, semester, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som HR Business Partner / HR-konsult arbetar du brett med stora delar av HR-området. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bl a att:

Värt att veta

Som HR Business Partner arbetar du nära verksamheten och din arbetsplats är företagets huvudkontor i Lund, Skåne. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom HR där du arbetat brett med olika HR-frågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hela eller delar av HR-årshjulet, från lönerevision och lönekartläggning till kompetensutveckling etc. Du har god erfarenhet av att arbeta i en konsultativ roll där du är ett stöd till cheferna i verksamheten. 

Som person är du trygg i din yrkesroll och framför budskap på ett coachande och pedagogiskt sätt. Du har en positiv inställning och arbetar proaktivt för att hitta lösningar på olika situationer. Vidare är du självgående, driven och har förmåga att skapa goda arbetsrelationer. 

Alla lediga jobb