TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner till framtida uppdrag

Nu söker vi dig som är HR business partner och vill arbeta med brett HR-arbete och som konsult i Stockholm!

Har du tidigare erfarenhet som HRBP och är intresserad av att arbeta som konsult? Hos TNG har du möjlighet att välja en karriär som passar dig. Du väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, om du vill ha korta uppdrag på några veckor eller om du vill ha uppdrag som varar i flera år. Du får möjligheten att utvecklas inom din kompetens och att arbeta på olika företag inom olika branscher. Vi får löpande in uppdrag och jobbar för att matcha dig med uppdrag som passar din profil.

Hos oss kan du arbeta som underkonsult alternativt få en trygg anställning på TNG med kollektivavtal.

Är du nyfiken på att arbeta som konsult hos TNG i Stockholm? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som HR business partner kan variera beroende på vår kunds storlek, bransch och struktur och du kan komma att arbeta både operativt och strategiskt, ofta i en bred roll.

Exempel på arbetsuppgifter är att:

Värt att veta

Som konsult / underkonsult på TNG är du värdefull. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Du kommer inte vara en i mängden på ett gigantiskt bolag, utan du kommer vara en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång.

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du som söker har en akademisk examen samt erfarenhet av brett HR-arbete. Du har förmågan att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och stresstålig. Rollen innebär många kontaktytor och din kommunikativa förmåga medför både ett aktivt lyssnande och att kunna förmedla information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Du har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Alla lediga jobb