TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner till framtida uppdrag!

Är du nyfiken på din nästa utmaning inom HR? Vi vill komma i kontakt med dig för våra framtida möjligheter som HR BP!

Arbetar du just nu inom HR och börjar fundera på ditt nästa steg i din karriär? Vi vill gärna komma i kontakt med dig som är nyfiken på nya möjligheter och som vill visa sig tillgänglig för våra framtida möjligheter som HR Business Partner! Då vi kommer att kunna matcha dig utifrån din kunskapsnivå och dina intressen framöver så är vi intresserade av dig som har arbetat ett par år inom HR samt dig som är mer erfaren inom området.

Är du också nyfiken på att se om ditt nästa drömjobb inom HR är runt hörnet? Anmäl ditt intresse här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att matchas utifrån din bakgrund och dina ambitioner framöver mot våra framtida möjligheter som konsult via oss. Genom att arbeta som konsult hos TNG får du chansen att jobba hos en av våra spännande kunder. Det är en utmärkt chans för dig som vill förvärva dig erfarenhet eller få in en fot på ett intressant företag. Många av våra konsultuppdrag kan leda till direkt anställning hos kund.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna som HR Business Partner kommer att variera baserat på företag och rollkomposition, men vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Många av våra konsulter blir erbjudna direktanställning hos våra kunder efter avslutat uppdrag. Då vi kommer att matcha dig utifrån våra framtida möjligheter kommer det finnas möjligheter som sträcker sig över lång tid, men även dem som endast är några månader långa. Vi arbetar i största möjliga mån för att matcha inkomna möjligheter utefter dina intressen och önskemål!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som idag arbetar inom HR, kanske som specialist, generalist eller HR BP och som är nyfiken på nya utmaningar. Då vi kommer att kunna matcha just din profil mot inkomna förfrågningar söker vi både dig som är i början av din karriär och dig som arbetat länge inom området. Vi ser gärna att du har en akademisk examen, inom personalvetenskap eller motsvarande. Du har god systemförståelse och är van att arbeta med personaladministration i HR-system. Då flera av våra kunder är globala organisationer, behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas som HR Business Partner och som konsult via oss på TNG söker vi dig som är kommunikativ och som trivs med många kontaktytor. Du är flexibel och anpassar dig snabbt till nya omständigheter och verksamheter. Du är serviceorienterad som person och trivs i en supporterade och stöttande funktion.

Alla lediga jobb