TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner till McDonald´s i Stockholm

Vi söker dig som vill vara med och driva ett brett HR-arbete för McDonald´s - ett av världens största varumärken! Blir du nyfiken?

Har du ett fördjupat intresse för arbetsrätt, arbetsmiljö och ledarutveckling? Trivs du i rollen som HR Business Partner där du får coacha och stötta chefer inom samtliga personalrelaterade frågor? Då kan jobbet på McDonald´s som HR Business Partner vara rätt möjlighet för dig!

Här finns en stark kultur som är genomgående från högsta ledning till medarbetare och som karakteriseras av ett varmt välkomnande av nya medarbetare och en stark vilja att hjälpa varandra för att utvecklas. Inom HR och People Development ligger mycket fokus på utveckling och förändring.

Ditt anställningserbjudande

Food Folk Sverige AB utvecklar McDonald´s varumärke i Sverige. Ambitionen är att göra skillnad som arbetsgivare genom att vara en attraktiv arbetsplats och samtidigt göra skillnad i samhället genom minskad klimatpåverkan, erbjuda tusentals unga människor deras första jobb, bidra till Ronald McDonald Barnfond och mycket mer. Du får i din tur möjligheten att göra skillnad genom att bidra med din kompetens inom hela HR-området.

Här tillämpas en hybrid arbetsplatslösning med möjlighet att arbeta både på vårt huvudkontor i Skärholmen och hemifrån. Du rapporterar till Head of People Development Sweden.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HR Business Partner:

Värt att veta

I det svenska teamet People Development arbetar 8 medarbetare med HR, lön, utbildning och Office management. Det är en nordisk organisation och i rollen som HR Business Partner för Sverige får du möjlighet att vara nära och utbyta erfarenheter med dina nordiska kollegor inom HR.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Dina personliga egenskaper är viktiga för rollen och det är avgörande att du trivs med samarbete och att bygga personliga relationer med kollegor och samarbetspartners. Tillsammans hjälper vi varandra att bli bättre och mer kompletta. Vi förväntar oss att du är nyfiken på verksamheten och engagerar dig i dess utmaningar och styrkor. 

Alla lediga jobb