TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner till Nic. Christiansen Gruppen

HR Business Partner till Nic. Christiansen Gruppen i Malmö

Har du erfarenhet av att utveckla HR-arbete och trivs i en coachande roll? Nu söker vi en HR Business Partner som trivs i en bred roll och som vill bidra till Nic, Christiansen Gruppens fortsatta HR-arbete på strategisk såväl som operativ nivå i Malmö. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en viktig del av Nic. Christiansen Gruppen - en arbetsplats som präglas av korta beslutsvägar och entreprenörsanda. Företaget befinner sig idag i fortsatt tillväxt vilket ger stora möjligheter till att påverka och utveckla tjänsten. På företaget värderas förändringsvilja, ömsesidig respekt och affärsmannaskap.

6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som HR Business Partner så kommer du arbeta med att leda, utveckla och implementera personalfrågor inom organisationen på Nordisk nivå. Arbetsuppgifterna har en stor bredd och du arbetar starkt nätverkande och med mycket rådgivning i din roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant, eftergymnasial utbildning med PA - inriktning eller motsvarande, samt flerårig erfarenhet av såväl operativt som strategiskt personalarbete. Du har kunskap och intresse för arbetsrättsfrågor och förståelse för företagets villkor. Arbetet kräver att du är en god kommunikatör och är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska såväl som engelska då du kommer att ha många interna - och externa kontakter av olika nationalitet. Du arbetar proaktivt, har ett helhetsperspektiv och är intresserad av alla delar av personalområdet.

Som person har du hög integritet, är prestigelös och drivande. Du är trygg i din roll och skapar förtroende och engagemang bland medarbetare, chefer och externa samarbetspartners. Du tar egna initiativ och har god förmåga att analysera och hitta kärnan i komplexa problem och frågor. Vidare bör du vara strukturerad och duktig på att prioritera då arbetet många gånger medför många parallella arbetsuppgifter.

Alla lediga jobb