TNG
HR Business Partner till Nic. Christiansen Gruppen

HR Business Partner till Nic. Christiansen Gruppen

Utvecklingsorienterad HR Business Partner till Nic. Christiansen Gruppen i Malmö

Uppdragsgivare Nic. Christiansen Gruppen
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-18
6 v semester 6 v semester
Mobil Mobil
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Lovisa Wang-Larsen
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Utvecklingsorienterad HR Business Partner till Nic. Christiansen Gruppen i Malmö

Har du erfarenhet av att utveckla HR-arbete och trivs i en coachande roll? Nu söker vi en HR Business Partner som trivs i en bred roll och som vill bidra till Nic. Christiansen Gruppens fortsatta HR-arbete på strategisk såväl som operativ nivå i Skandinavien. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en viktig del av Nic. Christiansen Gruppen - en arbetsplats som präglas av kommersiellt fokus och högt i tak. Företaget befinner sig idag i fortsatt tillväxt vilket ger stora möjligheter till att påverka och utveckla tjänsten. Du blir en del av en skandinavisk HR-avdelning på nio personer med bas i Danmark, där varje medarbetare har sitt specifika ansvarsområde. Du arbetar självständigt med bas i Malmö mot delar av koncernens verksamheter i Sverige, Danmark och Norge. HR-avdelningen befinner sig mitt i en transformation med fokus på ökad professionalisering och vi söker dig som vill vara med och driva denna förändring.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som HR Business Partner så kommer du arbeta med att leda, utveckla och implementera personalfrågor inom organisationen på Nordisk nivå. Arbetsuppgifterna har en stor bredd och du arbetar starkt nätverkande och med mycket rådgivning i din roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kompetensförsörjning och rekrytering
  • Chefsstöd inom HR-området
  • Kompetens- och ledarskapsutveckling
  • Lag- och avtalsfrågor på lokal och central nivå
  • Utveckla villkor och förmåner
  • Utreda behov, planera och genomföra utbildningar inom HR-området
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

  • Du rapporterar till HR-chefen för Nic. Christiansen Gruppen
  • Resor i tjänsten förekommer på regelbunden basis inom Norden
VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant, eftergymnasial utbildning med PA-inriktning eller motsvarande, samt några års erfarenhet av såväl operativt som strategiskt personalarbete. Du har kunskap och intresse för arbetsrättsfrågor och förståelse för företagets villkor. Arbetet kräver att du är en god kommunikatör och är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska såväl som engelska då du kommer att ha många interna och externa kontakter av olika nationalitet. Du arbetar proaktivt, har ett helhetsperspektiv och är intresserad av alla delar av personalområdet. Erfarenhet av att ha arbetat i en matrisorganisation, gärna på tvärs över flera länder och därmed ha arbetat med olika avtal/lagstiftning är mycket meriterande.

Som person har du hög integritet, är prestigelös och drivande. Du är trygg i din roll och skapar förtroende och engagemang gentemot samtliga dina stakeholders, med fokus på de chefer du är HR Business Partner för. Du tar egna initiativ och har god förmåga att analysera och hitta kärnan i komplexa problem och frågor. För att trivas i rollen behöver du vara väldigt självständig och ha en mycket stor förmåga till självledarskap. Vidare bör du vara strukturerad och duktig på att prioritera då arbetet många gånger medför många parallella arbetsuppgifter.

Nic. Christiansen Gruppen

Nic. Christiansen Gruppen

Gruppen är en ledande aktör i den nordiska automotive branschen, och sysselsätter cirka 775 anställda som hjälper till att skapa en årlig omsättning på cirka 9,4 miljarder DKK. Koncernen är verksam i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Baltikum. Nic. Christiansen Gruppen består av en rad bolag vars huvudsakliga verksamhet är import och detaljhandel av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Våra värderingar anständighet, integritet, ambition, gemenskap och passion genomsyrar vårt arbete varje dag. Detta kommer bland annat till uttryck i vår närvaro med kunder, kollegor samt samarbetspartners, och våra medarbetare är drivkraften för vår framgång. Malmökontoret huserar ca 40 medarbetare och fokuserar främst på importen av Hyundai, Jaguar och Land Rover i Sverige.

Nic. Christiansen Gruppen
Uppdragsgivare Nic. Christiansen Gruppen
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-18
Lovisa Wang-Larsen
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet

Hylliestationsväg 42, Malmö